Ez az imádság segítségünkre lehet a bajok elkerülésében!

Az imádság felszabadít, megkönnyíti a lelkünk, hittel tölt el, és teremtő ereje van. Imádkozzunk rendszeresen, hiszen ezáltal sokkal teljesebb, és kiegyensúlyozottabb lesz az életünk.

Ha fekete felhők lepték el az életünk egét, ez az imádság mindig segítségünkre lehet. Mondjuk el 9 kedden, naponta 10 alkalommal egy Szűz Mária kép előtt ezt az imádságot.

“Drága, Szűzanya, hiszek a te végtelen hatalmadban, éppen ezért most hozzád imádkozom.

Tudom, hogy ha bajban vagyok, Te mindig támogatsz, ezért most megint segítségedért könyörgök. Alázatosan kérlek, hozd el a békét, és a megnyugvást a szívembe, add, hogy a szomorúságot, és a szűnni nem akaró fájdalmat feledni tudjam.

Könyörgök a Megváltóhoz, hogy feloldozza az én lelkem, és adja, hogy szívemből soha ne múljon el a reménység, és a vidámság sugallata. Adjon erőt a fájdalommal teli időszakban is, hogy el tudjam viselni méltósággal a rám mért teher súlyát, és megújult erővel indulhassak a hozzád vezető úton.

Kérlek, segíts legyőzni a problémákat, átvészelni a bajt, és add, hogy segítséget nyújthassak azoknak is, akik szintén nehézségekkel küzdenek.”

Üdvözlégy, Mária, kegyelemmel teljes! Az Úr van teveled. Áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus. Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL