Február 19-én Telihold alakul ki a Szűz jegyében! Itt az idő a spirituális nagytakarításnak!

jegyében 1 - Február 19-én Telihold alakul ki a Szűz jegyében! Itt az idő a spirituális nagytakarításnak!

Február 19-én Telihold alakul ki a Szűz jegyében! Itt az idő a spirituális nagytakarításnak!

A február 19-i Telihold, amely a Szűz jegyében fog létrejönni, alkalmas energiák létrejöttét fogja biztosítani számunkra, hogy megszabadítsuk lelkünket a negatív energiáktól, amelyek nehézzé és kényelmetlenné teszik az életünket.

Magyar idő szerint a Telihold, február 19-én, 16 óra 53 perckor fog kialakulni, amely tisztító erők kialakulását eredményezi. A mostani Teliholdat Szuperholdnak is nevezik, mivel 7 százalékkal nagyobbnak fog tűnni, és 15 százalékkal fényesebb is lesz.

A Szűz jegyében kialakuló Szuperhold elsősorban arra fog bennünket sarkallni, hogy az érzelmeink terén tegyünk rendet, szabaduljunk meg a nyomasztó, romboló gondolatoktól, amelyek káoszt, rendetlenséget, kétséget, irigységet, bizalmatlanságot ébresztenek bennünk.

Mindez azért fontos, mert ha megszabadulunk a negatív érzelmektől, gondolatoktól, akkortisztábban fogjuk látni a saját életünket, jobb döntéseket hozhatunk, és megtapasztalhatjuk a szabadság felszabadító érzését.

Érdemes megemlíteni az Uránusz és a Mars bolygók hatását is, amelyek felboríthatják a lelki egyensúlyunkat, de ugyanakkor kalandok és izgalmak is jelen lehetnek általuk az életünkben.

Amennyiben kételyek között vagyunk, bizonyos dolgokat illetően, a mostani Szuperhold hatására rátalálhatunk a magyarázatra, a megfejtésre, és ezáltal új megvilágításba kerülhet minden. Törekedjünk arra, hogy minél több energiára tehessünk szert, amelyekkel szembeszállhatunk a szembejövő problémákkal, hogy sikeresen leküzdhessük azokat.


FORRÁS: http://filantropikum.com/februar-19-en-telihold-alakul-ki-a-szuz-jegyeben-itt-az-ido-a-spiritualis-nagytakaritasnak/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL