Február 23. Újhold a Halak csillagjegyben – Ezek lesznek a legfontosabb változások!

Február 23. Újhold a Halak csillagjegyben – Ezek lesznek a legfontosabb változások!

Vasárnap, vagyis február 23-án egy csodálatos Újhold alakítja életünk energiáit. A hit, isteni szeretet, gyógyulás, titokzatosság, intuíció, érzékenység, kreativitás lesz jellemző erre az időszakra.

Megnövekszik a “láthatatlan” dolgok iránti érzékenységünk, nagyobb hittel fordulunk az élet csodái felé, éppen ezért könnyebben beindulnak a test és lélek gyógyító folyamatai.

Félre kell tenni a kételkedéseket, a kishitűségét, és itt az ideje a múlt helyett a jelenben zajló dolgokra koncentrálni inkább. El kell fogadnunk azt, ami a jelen pillanatban van, anélkül, hogy állandóan azon fáradoznánk, hogy valami megoldást próbálunk kiötleni.

Soha ne kényszerítsük magunkat cselekvésre, a változtatás kényszere megbénítja a szabadon szárnyaló energiákat. Most megtanuljuk, hogy a valóságban semmit sem tudunk az ellenőrzésünk alatt tartani, bármilyen erre irányuló kísérlet csak egyenes út a frusztráció és a szenvedés felé.

A Halak jegyében lévő Újhold hatására a hit csodákat hozhat az életünkben, csupán a saját magunkkal szembeni elvárások alól kell felszabadulnunk. Figyeljünk minden apró rezdülésre, hiszen most igen erős jeleket kaphatunk a külvilágból, de néhány üzenet álmunkban is megjelenhet.

Elkezdődik a fejlődés útja, most sokkal könnyebben megszabadulhatunk a káros szokásoktól, a régi rossz beidegződésektől. Ez egy folyamat, amely által a megértés és az észlelés magasabb szintjére léphetünk, felismerhetjük a tudatos életben rejlő csodát. Ezt nem az analitikus gondolkodás által lehet elérni, hanem érzés, befogadás, jelenlét, hit, elfogadás által. Az állandó gondolkodás helyett, inkább fordítsunk nagyobb hangsúlyt az érzelmeinkre, hallgassunk a szívünkre. Ne ragaszkodjunk a múltbéli dolgokhoz, mert így könnyen állandó frusztrációvá válhat az életünk.

Itt az ideje az engedelmességnek, a befogadásnak, a kreativitásnak, az együttérzésnek, a szeretetnek, a belső igazságnak, a csodáknak. Ideje, hogy a szív visszanyerje uralmát az elme felett.

Lehet, hogy most érzékenyebbek leszünk, mint általában, hajlamosabbak leszünk az elszigetelődésre, de használjuk ki ezt az időszakot, meditáljunk, töltődjünk fel. Másrészt ez az inspiráció, az isteni kegyelem pillanata. Hihetetlen kinyilatkoztatásokat és válaszokat kaphatunk, ha megnyitjuk magunkat a kozmikus térnek és készek vagyunk kibővíteni tudatunkat. A művészi kifejezés minden formája jótékony hatással lehet most, segítve bekapcsolódni az Újhold energiáihoz.

Ezért tekintsük magunkat üres edénynek, és engedjük, hogy az Univerzum energiái feltöltsenek, ne erőltessünk semmit, legyünk elfogadóak és kedvesek. Engedjük, hogy átjárjon a belső béke, hiszen március második felétől szükségünk lesz majd a határozottságunkra, és a cselekvőkészségünkre.

forrás: https://filantropikum.com/februar-23-ujhold-a-halak-csillagjegyben-ezek-lesznek-a-legfontosabb-valtozasok/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL