Február 23. Újhold: Új megközelítések

Február 23. Újhold: Új megközelítések

Ha úgy érzed, nehézkesen indulnak meg a teremtő energiák, érdemes elgondolkodni azon, vajon milyen a hozzáállásod a dolgokhoz. 

Ha őszinte vagy önmagadhoz, és felismered a blokkjaidat, akkor van esélyed, hogy örökre megválj tőlük.

Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb.

Ha anyagi stabiliásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz.

Ha szerelemre vágysz, ne a magányra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd magad jól. Ne akarj görcsösen bevonzani. Míg nem tanulod meg az elengedés és a hit leckéjét, szinte lehetetlen vállalkozás.

Ha emberi kapcsolataid “szorulnak javításra”, akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj változtatni senkin. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre neki is meg kell érnie. Ne akarj befolyásolni senkit! Viszont ha te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak veled szemben.

SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, és ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen! Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik.

Írd össze a körülötted élő embereket (még azokat is, akikkel ellenérzéseid vannak), és írd le, mi mindenért vagy hálás nekik. A felsorolásban legyenek benne a nagyszüleid, a szüleid, a testvéreid és a gyermekeid. Legyen benne a társad, a volt párod és a legnagyobb ellenséged. 

Ha tudsz hálás lenni a nehézségekért, akkor megérettél a sikerre és a boldogságra. Ha látod a fényt akkor is, ha nem világít, akkor ki fogod verekedni magad a sötétségből.

Jó munkát kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL