Február 27. Telihold és az év első tízmilliószoros teremtő napja!

Február 27. Telihold és az év első tízmilliószoros teremtő napja: Higgy magadban!

Az elmúlt 1 év sok ember eddigi életének legnehezebb időszaka volt. Általában mindenkinek van egy olyan terület, amelyen nehezebben boldogul… Újra és újra belesétál ugyanabba a csapdába, képtelen megérteni az események üzenetét. Talán nem sok újat fogok írni Neked, de érdemes újra átgondolnunk a következőket!

Az utóbbi hónapokban nehézkes volt haladni az úton. Folyton kísértett a múlt, és  néhány helyzet állandóan önmagát ismételte, felhívva figyelmünket arra, mi is kíván gyógyulást a múltból.

Véleményem szerint most éljük azt, amit 2012-re vártunk. Az emberiségnek több időre volt szüksége ahhoz, hogy a rezgésszint emelkedés megtörténhessen. Az átállás nem egyszerű.

Idén is számos életterületen várhatók változások, attól függően, hol tartunk a fejlődésben.

Az első, s talán legfontosabb különbség az elmúlt évekkel szemben, hogy minden manifesztáció sokkal gyorsabb lesz. Tavaly sokszor éreztük, hogy hiába törekszünk rá, képtelenek vagyunk haladni, tovább lépni. Most az élet gyors döntések meghozatalára ösztönöz. Talán érzed is, hogy nincs mire várni tovább.

Nagyon gyors most a fejlődés lehetősége. Az ember pillanatok alatt képes az érzéseivel teremteni, ezért egész évben érdemes odafigyelni arra, hogy tudatosan irányítsuk gondolatainkat, és ennek megfelelően érzéseinket.

Az biztos, hogy most minden bátorságodra szükség lesz, hiszen olyan helyzetekbe is bele kell állnod, amire eddig képtelennek tartottad magad. 

Bátorság kell ahhoz, hogy kezedbe vedd a sorsod és Te határozd meg az irányt. Bátorság kell ahhoz, hogy lemondj azokról a helyzetekről, melyek mérgezik az életedet. Bátorság kell ahhoz, hogy merj önmagad lenni! Bátorság kell ahhoz, hogy befogadd a szerelmet, a szeretetet.

Ha magad mögött szeretnéd hagyni a lehúzó energiákat, akkor bizony le kell mondanod olyan dolgokról, melyek nélkül eddig képtelen voltál élni. Talán már tudod is, mit kell szélnek eresztened. Ebben az óriási átalakulásban, az emelkedett rezgésben semmi helye annak, ami/aki megnehezíti az előre haladást!

Ideje elengedni a plátói szerelmeket, az energiakészletedet megcsapoló embereket, a panaszkodókat, a zsarnokokat. Ideje kilépni a megalázó helyzetekből, a méltatlan kapcsolatokból.

A folyamatos rezgésszint emelkedés hatására egyre jobban szenvedünk azoktól a helyzetektől, amik nem építenek. A lelked szárnyalna, de a döntéseid (hogy beleragadsz olyan helyzetekbe, amiben nem érzed jól magad) miatt nem tudod igazán azt az életet élni, melyre mélyen belül vágysz. Az önbüntetéseid visszatartanak, néha Te magad sem tudod, miért. Ezek a belső konfliktusok vezetnek aztán a bőr- és emésztési problémákhoz, pánikrohamokhoz.

Ez az időszak rendkívül kedvező azoknak, akik úgy érzik, életfeladatuk a tanítással, kommunikációval, információ átadással kapcsolatos. Észre vehetjük, hogy jobban használjuk a szavakat, sikeresebben állunk ki önmagunkért. 

Szeretnék is bíztatni mindenkit, hogy csinálja azt, amit szeret… Mélyen belül érzi az ember, hogy mire hivatott. Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz most magadról. Teljesen mindegy, hogy látod-e az utat vagy sem. Egyszerűen állj neki annak, amire a szíved vágyik. Állj neki most és ott, ahol éppen vagy. A többi majd alakul magától. Ez az időszak rákényszerít sok embert a váltásra. Tudom, hogy nagyon nehéz, de utólag látni fogod, hogy mindennek így kellett történnie.

Most sokkal kreatívabban tudunk megoldásokat találni életünkre.

Aki úgy érzi, hogy életfeladata az, hogy a kreativitását kibontakoztassa, annak most jött el az ideje. Olyan ötleteink támadnak, amire aztán rendkívül büszkék leszünk!

Hangsúlyt kapnak a színek, a formák, az anyagok, az alkotás minden formája.

Ha hagyod kibontakozni a kreativitásodat, azzal rengeteg haragot, dühöt és fájdalmat dolgozhatsz ki magadból.

Eljött a gyors teremtések ideje. Az ember valamit kigondol, és pillanatok alatt valósággá válik. De sajnos éppen ugyanúgy vonatkozik a negatív gondolatokra és érzelmekre. Ez főként akkor lehet átok, ha a régi sérelmek, blokkok még észrevétlenül irányítanak bennünket. Ha még mindig képtelenek vagyunk elengedni a múltat.

A következő kérdéseket tedd fel magadnak: 

– Ki vagyok én?

– Kinek az életét élem?

– Vajon a saját céljaimért dolgozom?

– Megengedem, hogy szeressenek? Befogadom a szerelmet?

– Mire vágyom tiszta szívből?

– Mit kellene megváltoztatnom életemben ahhoz, hogy az lehessek, aki vagyok?

Ha ezeket a kérdéseket őszintén megválaszolod magadnak, akkor sokkal közelebb fogsz kerülni ahhoz, hogy meg tudd határozni, merre tovább.

Azok az emberek, akik csak sodródnak, akik képtelenek tenni önmagukért, végtelen mélységeket fognak megélni. Sokan megbetegszenek és adják fel.

Éppen ezért soha nem tapasztalt szakadék lehet a tudatos és a sodródó emberek között. Mintha két külön világ alakulna ki a bolygón. Az, hogy melyikhez tartozol majd, Rajtad áll.

Az biztos, hogy ha tudod, merre tartasz, számtalan lehetőség adódik, hogy valóra váltsd álmaidat.

Úgy tudod megkönnyíteni a saját dolgaidat, ha tudatosan dolgozol azon, hogy emeld a rezgésszintedet. Így fogsz tudni azonosulni a kialakulóban lévő, új világgal.

Tavaly is sokat beszéltünk róla, de érdemes kivonni a táplálkozásból minden olyan anyagot, melyet nem tolerál a szervezet. Ha odafigyelsz, tudni fogod, mik azok. Megfigyelheted, hogy a lelki változásoddal/fejlődéseddel együtt alakulnak a testi igényeid is. Azok az ételek, amik erőteljesen földelnek, egyre kevésbé értékesek a szervezetnek. Alacsony rezgésen tartanak, és erre leginkább az alacsony rezgésű világban volt szükség.

Főleg azokat az ételeket részesítsük előnybe, melyek magas rezgésűek, sok bennük a tápanyag, és étkezés után is felszabadultnak érezzük magunkat (főként a nyers zöldségek, gyümölcsök, csírák, gyógynövények). Ezeket mindenki tapasztalja ki magának.

Az alkohol, a koffein, a cigaretta, a gyors felszívódású szénhidrátok, a cukor, a tejtermékek mind alacsony rezgésen tartják a testet, és nehezítik mind a testi gyógyulást, mind a lelki- és szellemi emelkedést.

Lehetetlen egyszerre meditálni, tisztulni és lelkileg szárnyalni, ha az ételekkel szennyezzük a testünket.

A test táplálása egy rendkívül fontos pillére a felemelkedésnek.

Igyunk sok folyadékot, főként tiszta vizet.

Tápláljuk és töltsük fel a szervezetet megfelelő minőségű ásványi anyaggal, nyomelemmel, vitaminokkal. Pótoljuk a hiányzó tápanyagokat, hogy a szervezet képes legyen meggyógyítani önmagát.

Töltsünk minél több időt a szabadban, (akár egyedül) hadd tisztuljanak a gondolataink. Mozogjunk napi szinten, a sport rendkívül jó terápia akár a testi-, akár a lelki problémákra.

Ebben az évben ideje felvállalni érzéseinket, hagyni, hogy szabadon szárnyaljon a lelkünk. Ideje bevallani magunknak, hogyan is érzünk, és hagyni, hogy a sors tegye a dolgát.

Visszatérhetnek, beteljesedhetnek “régi” szerelmek, amikről már lemondtunk. Tulajdonképpen az elengedést és elfogadást tanították nekünk, a másik félnek pedig a megnyílást, az őszinteséget.

Rengeteg új találkozásban lehet részünk, amint megtanuljuk szeretni és becsülni önmagunkat. Így sokkal jobban tetszik majd az a tükör, amit szerelmünk tart elénk.

El kellett jutni a fejlődés egy olyan fokára,  ahol sokkal nagyobb szerepet kap az önbecsülés. Hiszen ahogy bánok magammal, úgy bánik velem a társam. Ahogy szeretem és tisztelem magam, úgy szeret és tisztel a másik. Sok időre volt szükség, de az emberek nagy része megoldotta magában ezt a feladatot.

Egy csoda az új generáció, aki a földre érkezik a valódi, megtisztult párokhoz. Teljesen mindegy, ki hány éves, teljesen mindegy, milyen életet élt eddig. A gyermek a megfelelő időben érkezik, amikor annak itt van az ideje. Ezért nem kell aggódni, félni.

Ám a legfontosabb az, hogy merj Önmagad lenni! Teljesen mindegy, hogy honnan jöttél. Mindegy, hova születtél és kik neveltek fel. A jövőd Rajtad áll. Tőled függ, hogy süllyedsz vagy emelkedsz.

Az biztos, hogy óriási elválasztódás vette kezdetét az emberek között, s ez folytatódik tovább.

Te döntöd el, hogy egy békés, boldog, szeretettel teli világban ébredsz fel minden nap, vagy egy lehúzó, szörnyű, szeretetlen világban.

Életed minden pillanatában jogodban áll döntened! Viszont egyet tudj! Bárhogy is döntesz, vállalnod kell a következményeket. Nem foghatod a sorsra, nem foghatod a szüleidre, a társadra a boldogtalanságodat, sikertelenségedet. A szeretetet magadban kell megtalálnod ahhoz, hogy észre vedd másokban.

Lehet az előttünk álló időszak mottója: figyelj a gondolataidra, mert meghatározzák az érzéseid, amikkel végül teremteni kezdesz!

A telihold és a tízmilliószoros nap pedig megsokszorozzák ezt az energiát, ezért érdemes egy kicsit magunkkal foglalkozni! Sok sikert kívánok hozzá!

Ne feledjétek a telihold meditációt: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL