Ha ezeket a tulajdonságokat veszed észre a kedveseden, légy neki hálás, mert úgy tűnik, egy erős nő a feleséged!

Ha ezeket a tulajdonságokat veszed észre a kedveseden, légy neki hálás, mert úgy tűnik, egy erős nő a feleséged!

Az erős nő olyan nő, aki már sok mindent átélt az életben és sikerült szépnek és vonzónak maradnia. Ő egy felnőtt, magabiztos személy, aki képes arra, hogy szeressen.

Egy erős nő így viselkedik a férjével:

Egyenes, nem kertel

Ő elmondja neked mit akar, nem akarja rabolni csak úgy más idejét.

Meg tudja védeni magát egyedül

Egy erős nő nem fél attól, hogy szabályokat állítson fel magának és be is tartsa azokat, még akkor sem, ha ezek a dolgok konfliktusokhoz vezetnek. Ő fel van készülve mindenre, nem fogadja el azt, hogy valaki nyomást gyakoroljon rá és nem a megfelelő képpen bánjon vele. Neki meg van a saját elképzelése és azt fogja kérni, hogy úgy bánjanak vele ahogy megérdemli.

Nem titkolja az érzéseit

Egy erős nő nem titkolja az érzéseit, nem fél vidámnak látszani, azért mert ő tudja mire vágyik és nem érdekli, mit gondolnak róla mások.

Tud vigyázni magára

Egy erős nő önálló, mert az esetek nagy részében nincs más választása. Ő tudja, hogy felelősségteljes kell legyen a saját maga jólétéért, boldogságáért, akkor is ha van egy férfi mellette és akkor is, ha nincs.

Melléd fog állni, de nem tőled fog függeni, mert ő tud vigyázni magára egyedül is, ő már akkor is boldog volt mielőtt téged megismert.

El fogja mondani hol tévedtél és mi az ami nem tetszik neki

Egy erős nő nem fog hallgatni és nem fog szemet hunyni amikor hibázol és attól sem fog félni, hogy elhagyjon téged. Bármennyire is szeret meg tudja tenni ezt a lépést, ha úgy látja jónak. Ő tudja azt, hogy mire képes és büszke arra, hogy te jobbá akarsz válni a kapcsolatotokban. A későbbiekben meg fogod ezt köszönni neki.

Felelősséget vállal a hibákért

Úgy ahogy neked el tudja mondani a te hibáidat, ő tudja, hogyan kell beismernie a saját hibáit, nem hibáztat mást. Ha nincs igaza akkor beismeri és próbál megoldást találni a problémára. Különleges szituációkban nem futamodik meg, hanem a végsőkig harcol.

Bebizonyítja neked a szerelmét

Ha egy erős nővel van kapcsolatod akkor ne kételkedj az érzelmeitekben, mert ő erős, hisz a szerelemben akkor is, ha már többször megsebezték. Miután sebezhető volt, figyelmesebbé válik, de egy idő után megbizonyosodhatsz az érzelmeiről.


forrás: https://bidista.com/ha-ezeket-a-tulajdonsagokat-veszed-eszre-a-kedveseden-legy-neki-halas-mert-ugy-tunik-egy-eros-no-a-feleseged/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL