Ha te is öreg lélek vagy, ettől a 3 dologtól sosem fogsz félni!

Ha te is öreg lélek vagy, ettől a 3 dologtól sosem fogsz félni!

Az öreg lelkek abból ismerhetőek fel, hogy sokkal őszintébbek, lelkileg tisztábbak és kiegyensúlyozottabbak, mint a többi ember. Ők bölcsességükkel, és végtelen nyugalmukkal tűnnek ki mindig a tömegből! Fejlett spiritualitásukból adódóan segítik az emberiség lelki fejlődését.

Már nem az első életüket töltik itt a Földön, ezért sokkal fejlettebbek lelkileg, mint a környezetük. Mindent elérnek, amit csak szeretnének, bátrak, öntudatosak, határozottak, céljaik elérése érdekében pillanatok alatt átlépnek saját belső korlátaikon.

Van 3 olyan dolog, amit nem félnek megtenni. Erről ismerheted fel, ha az egyik ismerősöd öreglélek!

1. Nem visel soha álarcot, mindig önmagát adja!

Nem fél attól, hogy őszintén önmaga legyen, minden helyzetben. A hamis álarc számára egy ismeretlen fogalom, mindig nyílt kártyákkal játszik, nem akar senkit átverni, mert tudja, hogy nincs értelme. Soha nem viselkedik az elvárásoknak, és az “illik”-eknek megfelelően, megvan a saját útja, és azt járja, nem hagyja, hogy mások irányítsák az életét.

Tisztában van vele, hogy mit szeret, nem hajlandó olyan dolgokat megtenni, amelyek ellenkeznek az életfelfogásával, és az értékrendszerével. Soha nem választ semmit csak azért, mert épp az a divat, nem az aktuális trendek határozzák meg az életét, hanem inkább megpróbál mindig a szívére, és a megérzéseire hallgatni.

2. Ami nincs hasznára, attól könnyen megválik

Tisztában van vele, hogy mi/ki az, ami/aki hasznos az életében. Minden hátráltató személytől vagy tényezőtől könnyen megválik. Nem köt soha érdekbarátságot, igyekszik a lehető legőszintébb kapcsolatokat kialakítani.

Könnyen kilép olyan helyzetekből, melyek nem segítik a fejlődését, és bátran kezd bele az új lehetőségekbe. Céltudatossága és vakmerősége már-már irigylésreméltó. Erős öntudattal rendelkezik, hibáival és erősségeivel egyaránt tisztában van. Méltóságteljes életet él!

3. Nem fél a kockázatvállalástól!

Bízik az Univerzum erejében, és tudja, hogy minden, ami történik okkal történik, és az ő fejlődését szolgálja. Nem retteg, nem szorong a változásoktól, mindenben a lehetőséget látja. Könnyen elhagyja a komfortzónáját, hiszen tudja, hogy a tanulás egy életen át tart.

Vállalja a kockázatokat is, mivel tisztában van vele, hogy az Univerzum támogatja a céljai elérésében. Szereti felfedezni az új dolgokat, és ha valamiben meglátja a pozitívumot, képes elmenni a végletekig is.


FORRÁS:https://filantropikum.com/ha-te-is-oreg-lelek-vagy-ettol-a-3-dologtol-sosem-fogsz-felni/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL