Hogy kerülhetsz magas rezgésszintről a padlóra? Miért történik meg mindez?

Ismered azt az érzést, hogy minden szép és jó, érzed, hogy a rezgésszinted igazán magasan van, szinte szárnyalsz….aztán jön valami, ami úgy kiborít, mintha a világ dőlt volna össze?

Miért történik meg mindez, ha előzőleg már elértél egy bizonyos szintre? Miért veszíted el egyik pillanatról a másikra az emelkedett, pozitív érzelmekkel megtámogatott állapotod? Miért kerülsz – akár percek alatt – a Mennyből a Pokolba?

Egyrészt azért, mert az Univerzum, a Teremtő egy emlékeztetőt küld Neked arról, amit már magad mögött hagytál.  Még egyszer visszahozza Neked, hogy megmutassa, mennyire távol vagy már ettől, és hogy mennyire más a rezgése számodra ennek a helyzetnek, személynek vagy érzelemnek. És ha jól figyelsz, észre fogod venni, hogy már csak a rossz emlék érzelmi lenyomata van meg benned. Az eredeti energia nincs ott… Azaz mindez számodra már csak illúzió…

És ha ezt elsőre nem fedezted fel… kapsz egy újabb emlékeztetőt… és ha kell, még egyet…

Minél magasabb rezgésszinten vagy, a negativitás és az alacsonyabb rezgésű érzelmi minták annál távolabb vannak Tőled. Magasabb rezgésállapotban találkozni valami rossz, negatív, kellemetlen élménnyel, helyzettel, érzelemmel, eleinte könnyebben megingathat. Aztán egyre hosszabban képes vagy megőrizni az egyensúlyod, és egyre kevésbé engeded be a teredbe a számodra zavaró hatásokat. És ez egy felfelé emelkedő spirális folyamat lesz, amelyben mindig magasabbra jutsz, mindig tisztább leszel, mindig közelebb kerülsz a Tökéletes Egyensúlyi Állapothoz.

Végül lásd meg a feladatot abban, ami megérkezik hozzád! Tudd, hogy csak olyan jön a felszínre, ami már megérett… ami már készen áll a változásra. Állj bele! Engedd, hogy megérezd, bármi is az! Ne utasítsd el, hiszen azzal csak félreteszed, de nem oldod meg!

Tudatosítsd magadban, hogy a Teremtő boldogságot szán Neked! Ám ahhoz, hogy ez a csodálatos érzés az életed állandó és természetes része legyen, Te is kellesz.  Ha nem tudod, mi a teendőd, hogy hogyan indulj neki a Nagy Feladatnak, legalább annyit tegyél meg magadért, hogy segítséget kérsz!

Szeretettel,

Tomek Noémi – Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
www.oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL