Hölgyeim! Ezt a szöveget jól jegyezzék meg és tegyék ki a falra!

Ne alázd meg magad. Ne légy bolond. Ne terheld le magad túlzottan! Nézd az alakodat! Ne zárkózz be! Ne siránkozz! Ne kiabálj!

Ezt a rövid szöveget nem a hűtődre kell tenned, hanem egyenesen a falra kell elhelyezned.

NE ALÁZD MEG MAGAD. NE LÉGY BOLOND. NE TERHELD LE MAGAD TÚLZOTTAN! NÉZD AZ ALAKODAT! NE ZÁRKÓZZ BE! NE SIRÁNKOZZ! NE KIABÁLJ! ÉS NE FELEDD, HOVÁ TETTED A KULCSODAT!

Olvass könyveket a kibeszélős műsorok nézése helyett. Gyakran ismételd, hogy minden jó. Gondolkozz el sok mindenről. Ne vedd körül magad felesleges emberekkel!

Kelj fel korán. Mindig aludj nyolc órát. Diétázz, de a mérlegről szállj le azonnal! Először szállj le a mérlegről, és csak azután diétázz! És ne várd állandóan, hogy végre nyár legyen.

Óvakodj a nyomasztó, szomorú emberektől, ugyanakkor ne félj őrült ötleteket végrehajtani. Mindig hallgasd meg a családodat, ne légy olyan makacs!

Hétvégén menj el a moziba valakivel. Vagy egy kávézóba. Ne gondolj a halálra. Küldj valakinek egy levelet borítékban. Ne tettesd magad. Kevesebbet pletykálj.

Ha szeretsz valakit, valld be neki. Ha valakit nem szeretsz, majd megszereted!


FORRÁS: https://bidista.com/holgyeim-ezt-a-szoveget-jol-jegyezzek-meg-es-tegyek-ki-a-falra/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL