Január 13. Az év első újholdja: Keltsd életre Önmagad!

Január 13. Az év első újholdja: Keltsd életre Önmagad!

 “Új év-új élet”- gondolják az emberek január elsején! Fogadalmakat tesznek, megtervezik az előttük álló évet, és óriási reményekkel indulnak el új utakon. Majd eltelik néhány nap vagy hét, és egyre fogy a lelkesedés, az erő.

Pedig pont ez az időszak, mely kitartást, eltökéltséget, alázatot, türelmet és hitet  kér tőlünk… Vajon mennyire vagy elkötelezett a saját életed iránt? Tudod, hogy merre tartasz, vagy hagyod, hogy a világ mondja meg, merre kell menned? Tisztában vagy azzal, hová vezet az idei út? 

Azt gondolom, most minden erőnkre szükségünk van! Számomra mérhetetlenül nagy harc folyik a sötétség és fény között! A saját sötét és fényes oldalunk között is! Soha nem volt még ilyen mértékű félelem a világban! Ha az ember fél, beszűkül. S lehet, hogy Benned is rengeteg a bizonytalanság… Várod, hogy jobb legyen… Hogy könnyebb legyen… Várod, hogy változzon a világ… Várod, hogy fellélegezhess végre! De vajon még mindig azt hiszed, hogy Nélküled fog megoldódni minden?

Ha igazi csodát akarsz tapasztalni, akkor fedezd fel Önmagad! Fordulj befelé és ismerd meg azt, aki ott van belül. Aki minden nehézség ellenére súgja Neked, hogy van remény. Aki fel tud állni akkor is, ha ezerszer elesel! Aki mindig bízik, és hisz a szeretet erejében. Aki szabadon létezik egy korlátokkal teli világban. Hidd el, ez a valaki ott él Benned! Csak vedd fel vele a kapcsolatot!

Engedd meg, hogy az év első újholdja megtöltsön reménnyel! Bátran tervezd meg, honnan hová szeretnél eljutni az idén. Merd leírni, mire vágysz igazán!

Sorsdöntő feladatok előtt állunk 2021 elején. Rövidesen eldől majd, hogy képesek vagyunk-e tanulni a tavalyi évben létrejött nehézségekből, és a tanulságokat levonva újjászületni, vagy elkezdünk süllyedni visszafelé. A téli hónapok bezártsága lehetőséget ad mégegyszer átgondolni, mit is kell megtanulnunk a kialakult helyzetünkből. Mit kell elengedni, hogy helyét megtölthessük friss energiával? 

Vajon Te hol tartasz? Mersz önálló döntéseket hozni, és felelősséget vállalni az életedért?

Azt gondolom, hogy az idei év is hozhat meglepetéseket. Rajtunk múlik minden. Fordulóponthoz érkeztünk a létezésben. Bízom benne, hogy a következő téli hónapokban még arra összpontosítasz, amit szeretnél elengedni, hogy ne legyen a lelked nehezteléssel, félelmekkel, fájdalmakkal teli. Hogy tavaszra, a napforduló idejére készen állj az újjászületésre! Ott fog eldőlni sokminden!

Addig is próbáld figyelmed a számodra kellemes dolgokra fordítani! Ne adj erőt a félelmeknek, mert meg fogsz gyengülni!

Meditálj sokat, hiszen az megemeli a rezgéseid és sokkal ellenállóbb leszel. (újhold meditációt itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE&t=2240s&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n )

Tápláld a tested élő ételekkel, ha élettel akarod megtölteni (sok-sok nyers zöldség és gyümölcs). És a legfontosabb, hogy higgy abban, hogy ez egy szükségszerű változás a világban! Tudom, hogy rövidesen felragyog a nap! Bízom benne, hogy az emberiség óriásit ugrik a fejlődés létráján!

Azt kívánom Neked, hogy bízz Önmagadban! Nem véletlenül választottad ezt a kort a fejlődéshez! Legyen Újhold napja a nagy döntések ideje! Határozd meg, honnan hová szeretnél eljutni az új évben! És higgy a szeretet világmegváltó erejében! Sikerülni fog, hidd el! 

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen:  (https://elozoeletek.blogspot.hu)


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL