Január 21: Szuperhold, vérhold, és teljes holdfogyatkozás – A határaink átlépése

21 1024x723 - Január 21: Szuperhold, vérhold, és teljes holdfogyatkozás - A határaink átlépése

Január 21: Szuperhold, vérhold, és teljes holdfogyatkozás – A határaink átlépése

A januári telihold brutális energiával érkezik. Napok óta érezni a feszültséget a levegőben.

Rengeteg indulat és sérelem jön fel az emberekben, és sokan nem tudnak mit kezdeni vele.

Rengeteg ember hagyta el a földet az utóbbi hetekben, túl nagy tehernek érezték, ami körbevette őket.

Lusták, enerváltak vagyunk, és olyan helyeken bukkanak fel fájdalmak, amiről azt sem tudtuk, hogy létezik.

Talán Te is tapasztaltad az utóbbi napokban, hogy sokan csak szaladnak lélektelenül egyik pontból a másikba, de egyáltalán nem a jelen pillanatban élnek. Mindent elfelejtenek, kapkodnak az emberek, soknak érzik a terheket, amik körbeveszik őket. Az idő pedig rendkívül gyorsan szalad.

Leginkább fejfájásra, mozgásszervi fájdalmakra, hasi tünetekre panaszkodnak, de gyakori a szorongás, a félelem, a pánik, a homályos látás is.

A Januar 21-i nap óriási fordulatot hozhat bárkinek, aki képes meghatározni magában, merre tart. Aki kijelöli az útirányt, megkapja hozzá a segítséget. Bármi, amire vágysz, és hajlandó vagy tenni érte, szempillantás alatt lehet a Tiéd. De ugyanígy teremtődnek rendkívül gyorsan a kétségbeesett félelmek és a negatív gondolatok is.

Itt az idő, hogy újrateremtsd Önmagad! Hogy kijelöld végre a határaidat és meghatározd, kivé szeretnél válni,  milyen életet akarsz teremteni, amiben jól érzed magad!

Ha nem jelölöd ki az irányt, és nem alakítod át a gondolataidat, a régi sérült érzéseid teremtik majd meg a jövődet, ami valljuk be, nem túl jó hír.

Hidd el, ez is egy döntés, mint bármi más. Most rendkívül gyorsan lehet süllyedni, de emelkedni is. Az biztos, hogy a hetekben fény derül rá, kit milyen fából faragtak, és hol tart a fejlődésben. Hogy tudatosan haladsz előre, felelősséget vállalva az életedért, vagy hagyod, hogy vonszoljon a sors?

Ha régóta érzed magad rosszul a bőrödben, akkor nagyon itt van az ideje a változásnak. De szükséges megérteni azt, hogy a dolgok maguktól nem fordulnak jobbra. Hiába változik körülőtted a világ, ha nem változtatsz a hozzáállásodon, az érzéseiden, egyre mélyebbre taszítod magad. Nincs központi megváltás! Csak magadon tudsz segíteni! És hidd el, mostmár sűrgőssé vált a változás! Ideje belátni, hogy nem hibáztathatod a szüleidet, a barátaidat, a szomszédot, és senkit sem az életedért! Ezeket a döntéseket Te hoztad, és ezért tartasz most pont itt az úton! De ne feledd! Minden csak átmeneti! Bármikor hozhatsz másik döntést, ha azt érzed, nem megfelelő Számodra az irány!

Ne lepődj meg akkor sem, ha a hetekben megkísért a múlt. Ha a semmiből feltörnek régi emlékek, felbukkannak régi személyek, és megpróbálnak a sérelmeikért bántani Téged! Amit nem tudtak eddig feldolgozni, azt Rád öntik. A karmikus sérelmek erőteljesen munkálkodnak bennünk. Talán Te is késztetést érzel arra, hogy olyan dolgokat tégy, amik nem feltétlenül békések. Ne tedd! Engedd fel a sok sérelmet, negatív érzést, ordítsd ki magad (egymagadban), hisztizz, tombolj, de ne bánts mást kérlek! Minden embernek megvan a maga problémája, és sokan nem tudják kezelni az indulataikat. Fogadd el, hogy Ő olyan, Te már sokkal előrébb tartasz az úton! A karma teszi a dolgát, hidd el! Láthatod magad körül, hogy a sors az idén mindenkit utolér.

Próbálj inkább a példádon keresztül felemelni másokat! Te legyél az az ember, aki támasz… Akiben megbízhatnak mások… Aki tudja, hogy honnan jött és hová tart… Légy az az ember, aki a legborúsabb nap után is tud hálát adni azért, hogy él… Hogy ezen a csodás bolygón feladatai vannak…

Légy az az ember, aki tiszteli az életét, tiszteli embertársait és önmagát!

Légy az, aki szereti a létet, és tisztában van azzal, hogy a sorsát Ő jelölte ki a saját számára. Aki alázatos, aki elfogad és hisz… Hisz önmagában, hisz a másikban, hisz egy jobb világ lehetőségében.

És amiért hisze, megteremti azt, amire mindig is vágyott!

Én egy tudatos, felismerésekkel teli időszakot kívánok Mindenkinek és azt, hogy végre ismerje be magának, hogy csak Ő felel az életéért. Hogy tudjon elengedni, tisztában tartani embertársai döntését! Azt kívánok, ami a legjobb Neked!

Szeretettel:

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL