Június 3-án Újhold alakul ki az Ikrek jegyében!

Június 3-án Újhold alakul ki az Ikrek jegyében!

Az Újhold új energiákat mozgat meg, új ötleteket generál, egy új kezdetet, időszakot jelöl, és ez most hatványozottabban fog érvényesülni, hiszen mindez az Ikrek jegyében fog bekövetkezni, amely csillagjegy a gondolatok, a kommunikáció, az intelligencia nagymestere.

Az Ikrek jegy kettős személyiséget jelöl, így a mostani Újhold értelmében nagyobb hangsúly fog tevődni a test és a lélek által megélt tapasztalatokra, a cselekedetekre, a tudás, a bölcsesség megszerzésére. A bölcsesség mindig a lélekhez kapcsolódik. Az igazság mindig bennünk rejtőzik.

Az Ikrek jegyében kialakuló Újhold számos lehetőséget hoz, és emellett rugalmasak, barátságosak leszünk, de törekednünk kell a belső egyensúly megtalálására. A karrierünkben, szakmánkban újdonságokra lehet számítani.

A bolygók közül leginkább a Merkúr hatására lehet számítani, amely arra irányítja rá a figyelmünket, hogy megéljük a jelen pillanatának a csodáit, figyeljünk oda a belső hangjainkra, azokra a vágyakra, amelyek foglalkoztatnak.

Elérkezett az idő ahhoz, hogy végre a fény felé fordítsuk a tekintetünket, mert így megláthatjuk az igazságot, a valót, és ennek révén felfedezhetjük azokat a csodákat, amelyektől szebb lesz az élet, amelyektől örömtelibbé válnak a pillanatok.

Igyekezzünk mindenkivel kedvesnek lenni, megértően viselkedni, mert ezek olyan pozitív energiákat generálnak, amelyekre nagy szükségünk lesz a következő hetekben.

Tisztítsuk meg az elménket a negatív gondolatoktól, ami nem lesz egy könnyű és gyors folyamat, de ha kitartóak vagyunk, az életünk könnyebbé, örömtelibbé válhat.


FORRÁS: https://filantropikum.com/junius-3-an-ujhold-alakul-ki-az-ikrek-jegyeben/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL