Kedvenc számod többet árul el rólad, mint gondolnád

Kedvenc számod többet árul el rólad, mint gondolnád

Ha kedvenc számod az 1-es

Úgy tartják, az egyes magányos szám. A valóság ezzel szemben egészen más. Ha ez a szám a kedvenced, nagyon szerethető, népszerű és vonzó a személyiséged, különleges vezetői adottságokkal megáldva. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, előbb gondolsz magadra, mint a többiekre, ha teheted, mindenkor legalább egy lépéssel mások előtt jársz. Céltudatos, kicsit magadnak való lehetsz. Önálló és független a lelked, tudod, mit vársz, és mit akarsz az élettől.

Ha kedvenced a 2-es

Ha kedvenc számod a kettes, de legalábbis ez az egyik számjegye, akkor megeshet, nagyon precíz és alapos típus vagy, aki nem tűri maga körül a rendetlenséget. Egyetlen hajszál sem heverhet a padlón, ahogyan a polcokat sem boríthatják be a porszemek. Nagyon érzékeny és érzelmes ember lehetsz, kifejezetten erős az intuíciód, könnyen ráhangolódsz mások érzéseire. Nem véletlenül hullámzik olyan gyakran a hangulatod.

Ha kedvenc számod a 3-as

 Amennyiben a hármas a kedvenc számod, de legalábbis annak valamelyik számjegye ez a szám, akkor bizony megeshet, időnként elfeledkezel a jó modorról és hajlamos lehetsz a fölényes, lenéző viselkedésre. Ezt leszámítva optimista, vidám embernek tartanak téged a többiek, nagyon szereted a társaságot, az sem véletlen, hogy népszerű vagy, sokan kedvelnek. Erős a kreativitásod, művészi vénával áldott meg a sors.

Ha kedvenc számod a 4-es

 A négyes szám a megbízhatóságról árulkodik. Kitartó, szorgalmas és hűséges típus lehetsz, ha ez a kedvenc számod. Megeshet, hogy meglehetősen makacsul viselkedsz bizonyos dolgokat illetően. Erősen ragaszkodsz az igazadhoz, a meggyőződésedhez. Vonzó, és mindenkor ápolt a megjelenésed, téged nem lehet nem észrevenni. Kiegyensúlyozott, harmonikus a lelked, céltudatosan, következetesen végzed a feladatokat.

Ha kedvenced az 5-ös

Ha az ötös a kedvenc számod, de legalább ez az egyik számjegy, akkor rólad elmondható, hogy nagyon lelkes, energikus, fáradhatatlan típus vagy. Kifejezetten keresed a kalandokat, az izgalmakat, a kihívásokat az életedben, szereted a változatosságot, az unalmat viszont annál kevésbé viseled. Hajlamos lehetsz ugyanakkor a drámázásra, az érzelmi kiborulásra, és könnyen lehet, gyakran a bolhából is elefántot gyártasz.

 

Ha kedvenc számod a 6-os

Amennyiben a hatos számot szereted a legjobban, a kutatások és a számmisztika szerint is elmondható rólad, hogy vidám, optimista típus vagy, a természeted nagyon kedves. A család, a párkapcsolat, a szerelem különösen fontos értéket képvisel az életedben. A hangulatod viszont hullámzó lehet, időnként rendkívül lelkes vagy, szinte a fellegekben jársz, máskor pedig éppen ennyire kedvetlenül és piszkálódóan viselkedsz.

Ha kedvenc számod a 7-es

A hetes szám az intelligenciáról árulkodik. Amennyiben ez a kedvenced, vagy annak egyik számjegye a hetes, vélhetően az átlagosnál jobb eredménnyel végezted az iskolákat, munkádban is sikeres és elismert vagy. Inkább visszafogott és távolságtartó a személyiséged, szívesen töltöd egyedül is az idődet. Bölcs és okos meglátásaid vannak, sokat olvasol és fejleszted a tudásodat. Hajlamos lehetsz a türelmetlenségre és mások kritizálására is.

Ha kedvenced a 8-as szám

Szilárd és megbízható jellemvonásokkal rendelkezel, ha kedvenc számod a nyolcas. A gondolkodásod érettségről, bölcsességről árulkodik, talán még kicsit idősebbnek is tűnhetsz a valódi korodnál. Hajlamos lehetsz a munkába menekülni, talán minden másnál fontosabb a karriered, a siker az életedben. Keményen, szívósan, kitartóan végzed a feladatokat, a kitűzött célokat mindenkor megvalósítod. A sikertelenséget, a kudarcokat rosszul viseled.

Ha kedvenc számod a 9-es

 Ha a kilences a kedvenc számod, nagyon barátságos típus lehetsz. Különleges a kisugárzásod, nagyon karizmatikus és megnyerő ember lehetsz. Hajlamos vagy ugyanakkor a depresszióra, sokszor inkább lehangoltnak, szomorúnak tűnhetsz, mintsem vidámnak és optimistának. Az életből a lehető legjobbat és legtöbbet szeretnéd kihozni, különleges, de gyakran megvalósíthatatlan célokat, ideákat tűzöl magad elé.

Ezt árulja el a személyiségedről a nulla

A nulla nem valószínű, hogy sokak kedvence lenne. Fura módon valahogy mindenki megfeledkezik erről a számjegyről. Mégis szerepelhet kedvenc számodban, hiszen könnyen megeshet, az a tízes vagy a száz vagy bármilyen többjegyű szám, amelyben szerepet kap. Rólad pedig felfedi, hogy remek a humorérzéked, nagyon szereted a vicceket, vidám, szórakoztató embernek ismernek a többiek téged. Még az is előfordulhat, te voltál egykoron az osztály bohóca.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/03/17/kedvenc-szamod-tobbet-arul-el-rolad-mint-gondolnad/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL