Lehettek egymás lélektársai? Csillagjegyeitek asztrológiai elemei segítenek a válaszban!

Mindannyian vágyunk rá, hogy megtaláljuk az Igazit, akinek a személyisége, az érdeklődési köre, az értékrendje és a céljai a miénkkel hasonlatosak. Azt az embert, aki a lehető legjobban passzol hozzánk.

Minden csillagjegy egy bizonyos asztrológiai elemhez- Tűz, Föld, Levegő, Víz- tartozik, amely az adott jegyet különleges tulajdonságokkal ruházza fel. Amikor két ember egymásba gabalyodik, ezek az elemek nagy szerepet töltenek be abban, hogy hogyan fog a kapcsolatuk alakulni.

Keresd ki a saját és a párod jegyét és nézd meg a párosításhoz kapcsolódó leírást, hogy megtudd, mit jósolnak számotokra az elemek.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Tűz + Tűz

Kos / Oroszlán / Nyilas + Kos / Oroszlán / Nyilas
Mindkét jegy nagyon szenvedélyes és gyakorlatilag alig tudják levenni egymásról a kezüket. Természetesen ebből az is következik, hogy a pár alkalmanként hatalmas összecsapásokat él meg. Olyan fajta nézeteltérések alakulnak ki közöttük, amelyekben mindkét fél füstölög a méregtől.

Tűz + Föld

Kos / Oroszlán / Nyilas + Bika / Szűz / Bak
Két olyan emberről van szó, akik nagyon eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, és ennek ellenére próbálják jól működtetni a kapcsolatukat. Ez akár hosszú távon jól is elsülhet, ha a Föld nagyra tudja becsülni a Tűz energiáját és lelkesedését, a Tűz pedig értékeli a Föld gyakorlatiasságát és higgadtságát. Sajnos nagyon könnyen az őrületbe tudják kergetni egymást, ami a kapcsolat végét is okozhatja.

Tűz + Levegő

Kos / Leo / Nyilas + Ikrek / Mérleg / Vízöntő
Mintha a szélvihar süvítene át a tábortűzön és a szikrák mindenfelé szétrepülnének. A Levegőt vonzza a Tűz lendülete és energiája, míg a Tűz kedveli a Levegő szellemes és nagyszerű ötleteit. Rengeteg szenvedély jellemzi a kapcsolatukat, de talán ennél is fontosabb, hogy remek barátságot képesek kötni, ami egy erős alapot teremt a hosszú távú kapcsolathoz.

Tűz + Víz

Kos / Oroszlán / Nyilas + Rák / Skorpió / Halak
A Tűznek egy ilyen kapcsolatban lehetősége van arra, hogy lelassítson kicsit és feloldódjon az érzelmi oldalában, ugyanakkor a Víz élvezheti a Tűz nyújtotta kalandot és izgalmakat, ami egyébként hiányozhat az életéből. A probléma az, hogy a Víz mélyen érzelmes természetes olyan, mint egy vödör víz a tábortűzre, kissé elfojtja az energikus Tüzet.

Föld + Föld

Bika / Szűz / Bak + Bika / Szűz / Bak
Mindketten gyakorlatiasak és természetes számukra, hogy elkötelezett, hosszú távú kapcsolatban éljenek egymással. Nagyon érzelmesek tudnak lenni és egyfajta Föld típusú erős kapcsolat alakul ki kettejük között. Nagyon jól működtetik a kapcsolatukat, megosztva értékszemléletüket és azonos látásmódjukat.

Föld + Levegő

Bika / Szűz / Bak + Ikrek / Mérleg / Vízöntő
A stabil, érzéki Föld jegyek gyakorlatiasan, a testükben élnek és realisztikus módon viszonyulnak a világhoz, míg a Levegő jegyek sokkal inkább a fejükben élnek és túlzottan is elfoglaltak a magasröptű gondolataikkal. Ha elegendő mértékben dolgoznak rajta, akkor sikerül elfogadniuk a másik világlátását és akár egy hosszabb távú kapcsolat is kialakulhat belőle.

Föld + Víz

Bika / Szűz / Bak + Rák / Skorpió / Halak
Egy mélyen szerető és elkötelezett kapcsolat lesz az eredménye a kettejük találkozásának. A stabil, természeténél fogva elköteleződésre hajlamos Föld gyakorlatiasságára szüksége van a Víznek, míg a Víz mély, bensőséges természete ösztönzőleg hat a Földre. Kettejük között rövid idő alatt mély kötődés alakul ki, mintha lelki rokonságot fedeznének fel egymás között.

Levegő + Levegő

Ikrek / Mérleg / Vízöntő + Ikrek / Mérleg / Vízöntő
Már az első randevún érezhető az erős szellemi kapcsolódás. Egész éjjel fenn maradnak, flörtölnek, nevetnek és mindent megvitatnak. Először mentális szerelem alakul ki közöttük, vonzza őket a másik intellektusa és szellemessége. Nagyon erős, romantikus kapcsolat formálódik ki belőle.

Levegő + Víz

Ikrek / Mérleg / Vízöntő + Rák / Skorpió / Halak
Két teljesen különböző lélek esete, akik megpróbálnak közös nevezőre jutni. A Levegő az elméjében él és értelmi szinten, analizálva próbálja megmagyarázni azt, amit a Víz a szívében él meg. Nehezen tudják megérteni egymást és könnyen elvesztik a kapcsolatot különböző nézeteik miatt.

Víz + Víz

Rák / Skorpió / Halak + Rák / Skorpió / Halak
A legmélyebb érzelmi kötelék képes kialakulni két Víz jegy között. Olyan szoros a kapcsolatuk, hogy azt érzik, ez nem lehet más csak a végzet. Intuitív módon képesek egymásra hangolódni és átérezni a másik érzelmeit. Gyors ütemben, mély kapcsolat alakul ki kettejük között, ami akadály nélkül fejlődhet hosszú távúvá.

tudasfaja.com


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL