Louise Hay: “Ne érd be bárkivel, csak azért, hogy legyen valakid. Igenis, legyenek elvárásaid”!

Louise Hay: “Ne érd be bárkivel, csak azért, hogy legyen valakid. Igenis, legyenek elvárásaid”!

Egy ideje már a nagy Ő-ről álmodozol, de sehogy sem akar betoppanni az életedbe? Ne ragaszkodj görcsösen hozzá, szeresd és élvezd az életed, a többi majd eljön magától. Az igaz szerelem akkor fog beköszönteni az életedbe, amikor eléggé fel leszel rá készülve.

A szerelem akkor jön, amikor a legkevésbé várod, amikor egyáltalán nem is keresed!A szerelem vadászása nem hozza el a megfelelő partnert, ennek eredménye csak egy boldogtalan és kellemetlenségekkel teli párkapcsolat lesz.

A szeretetet sosem önmagadon kívül, hanem önmagadban keresd. A szeretet bennünk van! Ne ragaszkodj görcsösen a szeretethez, talán még nem állsz készen ebben a pillanatban az igaz szerelemre. Nem nőttél még fel eléggé ahhoz, hogy bevonzd a kívánt személyt.

Ne érd be bárkivel, csak azért, hogy legyen valakid! Igenis legyenek elvárásaid. Állíts fel szabályokat! Milyen személyt szeretnél bevonzani? Készíts egy listát azokról a tulajdonságokról, amelyek fontosak szerinted a szeretett személyben. Fejleszd magadban ezeket a tulajdonságokat, és meglátod pontosan egy ilyen személyt fogsz bevonzani az életedbe.

Talán választ szeretnél kapni arra, hogy miért marad a szerelem távol tőled? Úgy gondolod, hogy nem érdemled meg a szeretetet? Túlságosan nagyok az elvárásaid, kritikus vagy? Félsz az intimitástól? Légy nyitott, de ne ragaszkodj hozzá görcsösen.

A szerelem bármikor beköszönhet az életedbe. Légy kedves, és befogadó, készítsd elő a földet, amelybe elvetheted és táplálhatod a szeretet magvait.

FORRÁS: https://filantropikum.com/louise-hay-ne-erd-be-barkivel-csak-azert-hogy-legyen-valakid-igenis-legyenek-elvarasaid/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL