Május 16. telihold és teljes holdfogyatkozás : A valódi átrendeződések ideje

Május 16. telihold és teljes holdfogyatkozás : A valódi átrendeződések ideje!

A májusi telihold óriási erővel robban az életünkbe, szembesítve bennünket olyan múltbéli dolgokkal, amiket szőnyeg alá söpörtünk. A víz napjegyű vagy víz holdjegyű személyek (halak, rák, skorpió) különösen érzékenyek lehetnek a napokban. Felismerhetjük, hogy nem igazán tudunk racionális döntéseket hozni, a helyzetünk megdolgoztatja az érzelmeinket. Mintha különféle próbatételeken mennénk keresztül, és azt tesztelné a so!rs, milyen mértékben vállalunk felelősséget korábbi döntéseinkért. A sok történés miatt kicsit erővesztettnek érezhetjük magunkat. Érdemes a napokban sokat pihenni, töltődni vízparton, erdőben, vagy bárhol a természetben. A szép tavaszi idő is kedvez neki. Vigyázni kell a balesetekkel, most sokkal sérülékenyebbek vagyunk.

Ne lepődjünk meg, ha előkerülnek a múltból levelek, személyek vagy lezáratlan ügyek. Érdemes végre szembenézni velük, hogy ne nyomasszák lelkünket mélyen belül. Figyeljünk oda, hogy higgadtan és szeretettel reagáljunk az eseményekre akkor is, ha a napokban sokkal feszültebbek vagy érzékenyebbek vagyunk.

A sok felgyülemlett feszültséget érdemes beletenni bármilyen sport- vagy kreatív tevékenységbe.

A napokban sok mindennel szembesülhetünk a múltból, aminek célja minden esetben, hogy felhívja figyelmünket, mit kell még szélnek eresztenünk. Tíz éve tart már ez az óriási tisztulás a Földön. Az elmúlt 1-2 évben elérte csúcspontját, így ideje a rendeződésnek. Ez egy igazán hosszú folyamat, hiszen több ezer év karmikus terhétől nem lehet percek alatt megszabadulni, és Földünknek is időre van szüksége az átrendeződéshez. A magasabb rezgésszint teljesen új lehetőségeket nyit meg előttünk. Minden sokkal gyorsabban megtörténhet. Ha tudatosak vagyunk és céljaink felé haladunk, minden támogatást megkapunk. Ha nem kormányozzuk életünk hajóját, akkor pedig gyorsan süllyedünk.

Az egészen biztos, hogy a változások mindannyiunkat érintenek. Ha képesek vagyunk fejlődni, akkor csodás évek várnak ránk. Ha szembe megyünk az árral, szenvedni fogunk. Tudni kell megújulni testileg és lelkileg is, akkor azt fogjuk érezni, előttünk nincs lehetetlen, miénk a világ! Most végre mindenre érkezik megoldás! Azokra a helyzetekre is, amiket évek óta nem sikerült megoldanunk. Hiába kerestünk, kutattunk, nem jöttek a válaszok. Most pedig mindenre fény derül, minden helyzetből kiút nyílik.

Lehet rajtunk egy izgatott várakozás, szinte a zsigereinkben érezzük a felszabadító energiákat. Rengeteg lehetőségünk nyílik a megoldásokra! Végre! – kiálthatjuk! Végre látjuk az alagút végét! Rövidesen tényleg kinyílik előttünk a világ! Legyünk bátrak, ne hessegessük el a hirtelen jött, elsőként merésznek tűnő ötleteinket! Lehet, hogy a legnagyobb boldogság felé visznek minket! 😉

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL