Március 2. Újhold: Az erő benned van!

Március 2. Újhold: Az erő benned van!

Bármilyen változás előtt állsz, bármekkora is a megoldandó feladat, tudnod kell, hogy kaptál hozzá elegendő erőt. Mindig van legalább még egy megoldás, mindig van még egy olyan út, amit nem próbáltál. Mindig, mindenből van kiút. Soha nem az a kérdés, hogy képes vagy-e megoldani a jelenlegi helyzeted, hanem hogy mennyit ér meg neked. Hajlandó vagy a sokadik esés után is talpra állni? A kudarcok ellenére is kitartani az álmaid mellett? Vajon mennyi erőfeszítést, áldozatot ér meg, hogy célba érj?

Ha elég tudatos vagy, meg fogod érteni, hogy minden harc értelmetlen. Az összes csata a lelkünkben zajlik, a külvilágban csupán megjelennek az érzéseink. Ha a vélt vagy valós problémák helyett inkább a megoldásokra koncentrálsz, sokkal gyorsabban fognak megoldódni a helyzetek, mint azt valaha hitted.

Tavasszal felpörögnek az események, és a régóta hurcolt problémákra is érkeznek megoldások. Neked csak ki kell választanod a kulcsot és beillesztened a zárba.

A Föld rezgésszintje tovább emelkedik, így még nagyobb lehet a különbözőség az emberek között. Aki beleragad a régi, megkeseredett energiába, számtalan testi és lelki problémával találja szemben magát, és azt érezheti, nincs ereje megoldani ezeket. Aki tudatosan él, dolgozik azon, hogy megemelje rezgését, leválik a csordaszellemről, az eddigieknél sokkal gyorsabban érhet el eredményeket bármiben, amibe belevág. Ehhez arra van szükség, hogy elengedjük a múlt félelmeit, és ne csak a lelkünket, a testünket is magas rezgésű ételekkel tápláljuk.

Ahogy nyiladozik a természet, nekünk is ideje felébrednünk a téli álomból, és megnyitni a szívünket. Itt az ideje meglelni a helyünket a világban. Ráébredni, kik vagyunk valójában, és miért is választottuk ezt a különleges időszakot életünkhöz. Mi az, amit adni tudunk ennek a világnak?

Engedd, hogy ez az ébredés időszaka legyen! Nyílj meg a fénynek, és engedd, hogy átvegye a félelmek helyét. És ne feledd: az erő ott van benned! Képes vagy bármire!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL