Mennyei Kék Angyal: A varázslatos csodatévő, aki segít a boldogság és az egyensúly megtalálásában!

Mennyei Kék Angyal: A varázslatos csodatévő, aki segít a boldogság és az egyensúly megtalálásában!

Üdvözlöm kedves olvasóimat!

Ma szeretnék mesélni nektek egy igazán különleges csodatévő szentről, akiről talán még nem hallottatok. Az ő neve a “Mennyei Kék Angyal” és hihetetlen képességei miatt számtalan ember életét változtatta meg már.

A Mennyei Kék Angyalról először egy fiatal lány mesélt nekem, akivel egy workshopon találkoztam. Az ő története annyira meghatott engem, hogy elhatároztam, hogy kutatni fogok ennek a különleges lénynek a történetében és képességeiben.

Az angyalhoz kapcsolódó történetek a 19. századig nyúlnak vissza, amikor egy nő azt állította, hogy egy mennyei angyal jelent meg neki és gyógyította meg a betegségét. Azóta számtalan emberrel kapcsolatba került, és aki bízik benne és kéri segítségét, az tapasztalhatja is a csodáit.

Az angyal főként a szellemi és érzelmi gyógyításban nyújt segítséget. Képes tisztítani és harmonizálni az aura mezőt, és visszaállítani a belső egyensúlyt. Sokan meséltek arról, hogy az angyal segített nekik a fájdalmas emlékek feldolgozásában és az önmaguk elfogadásában.

Az Mennyei Kék Angyalhoz kapcsolódó legfontosabb üzenet az, hogy mindenki érdemes a boldogságra, az egészségre és a bőségre. Az angyal azt sugallja, hogy bármi is történjék velünk az életben, mindig találhatunk megoldást és kiutat a nehézségekből.

Az angyal üzenete szerint, ne féljünk kérni segítséget tőle vagy bármely más angyaltól, hiszen az ő erejük és szeretetük határtalan. Ha szükségünk van rá, akkor csak hívjuk segítségül őket és bízzunk abban, hogy mindig velünk vannak és segítenek.

Az Mennyei Kék Angyalhoz kapcsolódó imával és idézettel szeretném befejezni ezt a varázslatos cikket. Az imában kérjük az angyalt, hogy segítsen nekünk megtalálni az utat a boldogság, az egészség és a bőség felé, az idézet pedig arra emlékeztet minket, hogy mindig van remény és lehetőség a változásra:

“Drága Mennyei Kék Angyal, segíts nekem megtalálni az utat a boldogság felé. Tisztítsd meg az aurámat, hogy átjárjon az öröm és a béke. Segíts nekem megbirkózni az élet kihívásaival és megmutatni az utat a céljaim felé. Áldd meg az életemet azzal a bőséggel, amit megérdemlek és segíts nekem a szeretet útján haladni.

Az idézet pedig így hangzik:

“Minden nap egy új lehetőség arra, hogy elinduljunk az általunk kívánt élet felé. Mindig van remény és lehetőség a változásra, csak hisznünk kell magunkban és az angyalok erejében.”

Remélem, hogy ez a cikk segített nektek jobban megismerni az Mennyei Kék Angyal varázslatos világát és inspirált arra, hogy kapcsolódjatok az ő erejéhez és szeretetéhez. Mindig emlékezzetek arra, hogy az angyalok mindig velünk vannak és segítenek nekünk, csak kérni kell a segítségüket. Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a cikket és szeretetteljes üzeneteket küldök nektek az angyaloktól!

szeretettel:

pozitív gondolatok


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK