Mi történik a lelkeddel, mikor valakire gondolsz?

Mi történik a lelkeddel, mikor valakire gondolsz?

Ha állandóan arra a személyre gondolsz akit kedvelsz akkor egy idő után eléred, hogy mélyebb érdeklődést mutasson irántad.

Mit jelent amikor mindig ugyanarra a személyre gondolsz?

Azt jelenti, hogy vonzódsz hozzá? Vagy lehet, hogy szerelmes vagy ebbe a személybe?Bármelyik lehetőség lehetséges, csak vedd számításba, hogy amikor szeretsz valakit, akkor mindig ő jár az eszedben tudatosan vagy a tudatalattidban.

Akkor amikor a saját dolgaidat intézed, egyszer csak azon kapod magad, hogy ismét az illető személlyel együtt töltött időn jár az eszed.

Több féle magyarázat létezik arra amikor mindig ugyanaz a személy jár az estünkben, most ezeket az információkat szeretnénk megosztani veletek.

Mi történik amikor gondolsz valakire?

Ha állandóan arra a személyre gondolsz, akit kedvelsz, akkor egy idő után eléred, hogy mélyebb érdeklődést mutasson irántad.

Általában az emberek védekeznek amikor a szeretett személy közelében vannak. Ez egy érdekes és gyerekes viselkedés, mert még nincsenek felkészülve arra, hogy kimutassák az érzéseiket, ezért titkolják azt, hogy mit is éreznek a másik iránt.

Ha az érzelmek nincsenek viszonozva, akkor sem azt jelenti, hogy többé nem fogsz gondolni az illető személyre. A szerelem teljesen elvakít, még akkor is, ha ezt nem közlöd.

Amikor mindig ugyanarra a személyre gondolsz, azt jelenti, hogy szereted? Vagy csak egy hirtelen fellángolás az egész? Egy olyan érzés amely elmúlik, ahogy telik az idő?
A lelked érzi a szerelmet, amikor a gondolataid a szeretett személyen járnak, akkor boldogabb vagy és azt érzed, hogy összeköttetésben vagytok. Érzed, ahogy csillog a szemed és mindig mosolyogsz.

Az érzelmek mélységétől függően lehet, hogy szereted az illető személyt, de lehet, hogy csak tetszik neked. Ameddig ez nem megszállottság, addig szerelem.

Ha akkor is rágondolsz, amikor rengeteg elintéznivalód van, akkor biztosan a szíved azt üzeni, hogy szerelmes vagy. Valóban az illető személlyel akarod leélni az életed, a lelketek össze van kapcsolódva valamilyen módon, látni, hallani és mellette lenni, erre vágysz.

Anélkül, hogy az elménk tudna róla, a lelkünk átveszi az irányítást és bebizonyítja nekünk, hogy most az illető személy a legfontosabb a számunkra. A szívünk érzi a melegséget és segít megérteni a legszebb érzést, a szerelmet.

Ezért ne harcolj a gondolataiddal, hagyd, hogy legyenek mert körülöttük forog az életed. Szeress,mert tudsz szeretni. Szeress mert megérdemled. Szeress azért, hogy tápláld a lelked.

FORRÁS: https://bidista.com/mi-tortenik-a-lelkeddel-mikor-valakire-gondolsz/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK