Mi történik a lelkeddel, mikor valakire gondolsz?

Mi történik a lelkeddel, mikor valakire gondolsz?

Ha állandóan arra a személyre gondolsz akit kedvelsz akkor egy idő után eléred, hogy mélyebb érdeklődést mutasson irántad.

Mit jelent amikor mindig ugyanarra a személyre gondolsz?

Azt jelenti, hogy vonzódsz hozzá? Vagy lehet, hogy szerelmes vagy ebbe a személybe?Bármelyik lehetőség lehetséges, csak vedd számításba, hogy amikor szeretsz valakit, akkor mindig ő jár az eszedben tudatosan vagy a tudatalattidban.

Akkor amikor a saját dolgaidat intézed, egyszer csak azon kapod magad, hogy ismét az illető személlyel együtt töltött időn jár az eszed.

Több féle magyarázat létezik arra amikor mindig ugyanaz a személy jár az estünkben, most ezeket az információkat szeretnénk megosztani veletek.

Mi történik amikor gondolsz valakire?

Ha állandóan arra a személyre gondolsz, akit kedvelsz, akkor egy idő után eléred, hogy mélyebb érdeklődést mutasson irántad.

Általában az emberek védekeznek amikor a szeretett személy közelében vannak. Ez egy érdekes és gyerekes viselkedés, mert még nincsenek felkészülve arra, hogy kimutassák az érzéseiket, ezért titkolják azt, hogy mit is éreznek a másik iránt.

Ha az érzelmek nincsenek viszonozva, akkor sem azt jelenti, hogy többé nem fogsz gondolni az illető személyre. A szerelem teljesen elvakít, még akkor is, ha ezt nem közlöd.

Amikor mindig ugyanarra a személyre gondolsz, azt jelenti, hogy szereted? Vagy csak egy hirtelen fellángolás az egész? Egy olyan érzés amely elmúlik, ahogy telik az idő?
A lelked érzi a szerelmet, amikor a gondolataid a szeretett személyen járnak, akkor boldogabb vagy és azt érzed, hogy összeköttetésben vagytok. Érzed, ahogy csillog a szemed és mindig mosolyogsz.

Az érzelmek mélységétől függően lehet, hogy szereted az illető személyt, de lehet, hogy csak tetszik neked. Ameddig ez nem megszállottság, addig szerelem.

Ha akkor is rágondolsz, amikor rengeteg elintéznivalód van, akkor biztosan a szíved azt üzeni, hogy szerelmes vagy. Valóban az illető személlyel akarod leélni az életed, a lelketek össze van kapcsolódva valamilyen módon, látni, hallani és mellette lenni, erre vágysz.

Anélkül, hogy az elménk tudna róla, a lelkünk átveszi az irányítást és bebizonyítja nekünk, hogy most az illető személy a legfontosabb a számunkra. A szívünk érzi a melegséget és segít megérteni a legszebb érzést, a szerelmet.

Ezért ne harcolj a gondolataiddal, hagyd, hogy legyenek mert körülöttük forog az életed. Szeress,mert tudsz szeretni. Szeress mert megérdemled. Szeress azért, hogy tápláld a lelked.

FORRÁS: https://bidista.com/mi-tortenik-a-lelkeddel-mikor-valakire-gondolsz/

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!