Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

müller - Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 396. rész.

Ha a közeledben van, akit szeretsz, mintha melegebb lenne a levegő. A tárgyak mosolyogni kezdenek. Ez az összetéveszthetetlen jelenlét-érzés a szeretet biztos jele.

20190729anya lanya nagymama muller peter - Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfokaA szeretetnek – mint az életnek is – van egy bizonyos hőfoka, amit érezni lehetFORRÁS: SHUTTERSTOCK

Ez az érzés megjelenhet akkor is, ha ez a közellét nem testi. Akkor is, ha valaki csak gondol rád, vagy akár a másvilágból küld üzenetet, persze ehhez már nagyfokú érzékenység kell. De működik, ha nem érzed, akkor is. Titkos összekötöttség ez. Anyák gyakran érzik, ha gyermekük bajba jutott, vagy ha meghalt a háborúban. Érzik, hogy megsérült az a láthatatlan szál, amit a könyvemben úgy hívok: aranyfonál. A szeretetnek – mint az életnek is – van egy bizonyos hőfoka, amit érezni lehet. Ezért mondjuk a szeretet elvesztését úgy, hogy „kihűlt”. Ezek a szavak ősi megfigyelésből erednek.


FORRÁS: https://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190725-muller-peter-a-szeretet-erzeserol.html


90 perces csakra harmonizáló hullámok 852+432Hz-en a félelem és idegeskedés elengedésére. Feltölt pozitív energiával és tisztítja a teljes környezetet a negatív energiáktól!

Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!


Ez a rezgésszint megnyitja és harmonizálja a bőséget az életedben, 432Hz


Ez a rezgésszint tökéletesen megtisztítja a testet és a lelket, valamint az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával! 417Hz


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL