Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

müller - Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

Ha a közeledben van, akit szeretsz, mintha melegebb lenne a levegő. A tárgyak mosolyogni kezdenek. Ez az összetéveszthetetlen jelenlét-érzés a szeretet biztos jele.

20190729anya lanya nagymama muller peter - Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfokaA szeretetnek – mint az életnek is – van egy bizonyos hőfoka, amit érezni lehetFORRÁS: SHUTTERSTOCK

Ez az érzés megjelenhet akkor is, ha ez a közellét nem testi. Akkor is, ha valaki csak gondol rád, vagy akár a másvilágból küld üzenetet, persze ehhez már nagyfokú érzékenység kell. De működik, ha nem érzed, akkor is. Titkos összekötöttség ez. Anyák gyakran érzik, ha gyermekük bajba jutott, vagy ha meghalt a háborúban. Érzik, hogy megsérült az a láthatatlan szál, amit a könyvemben úgy hívok: aranyfonál. A szeretetnek – mint az életnek is – van egy bizonyos hőfoka, amit érezni lehet. Ezért mondjuk a szeretet elvesztését úgy, hogy „kihűlt”. Ezek a szavak ősi megfigyelésből erednek.


FORRÁS: https://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190725-muller-peter-a-szeretet-erzeserol.html


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL