Nyisd meg a bőség folyamát!

A következő 60 másodpercben a Nap annyi napenergiát termel, amivel egész bolygónk egy évi energiaszükségletét el tudja látni.

Több mint 200 billió csillagból áll a Tejút rendszer, ami csupán egy a galaxisok százmilliói közül.

Ha az óceánok vizét kiöntenék az Egyesült Államokra, az 90 mérföld mélységben borítaná a földet.

Nézz körül a természetben és nyilvánvaló lesz: a korlátlan energia és korlátlan bőség univerzumában élünk. Minden élet energia. A szeretet energia. A pénz energia. A boldogság energia.

Ebben a pillanatban is rengeteg energia létezik mindannyiunk számára, hogy megtapasztaljuk ezek bőségét és még többet. Az univerzum olyan bőséges, hogy megadja nekünk annak bőségét, amire figyelmünket fordítjuk: ha elég hevesen koncentrálunk a hiányra, akkor hatalmunkban áll megteremteni a hiányt.

Amit életünk körülményeire tekintve látunk, az nem a “valóság”, az hiedelmeink lencséjén megszűrt valóságészlelésünk. Néhány hiedelem összhangba hoz bennünket a vágyott bőséggel, mások megakadályoznak abban, hogy elérjük.

Ha azt hisszük, hogy a források szűkösek és a gazdagság megteremtése azt jelenti, hogy fel kell áldoznunk személyes életünket, vagy hogy a múlt nehézségei megakadályoznak a jövő boldogságának megteremtésében, ezek a hiedelmek kiszűrik az életünkből – pedig azok szüntelenül próbálnak belépni.

Ez olyan, mintha egy bőséges folyó mellett állnánk, mely friss vízzel telve hömpölyög – és csak egy gyűszünk lenne, hogy elvigyük.

Másfelől viszont, ha szilárdan hisszük, hogy mindenből több van, mint ami kell, hogy eredendően értékesek és tehetségesek vagyunk, és hogy lehetséges pénzbőséget teremteni miközben azt tesszük, amit szeretünk, akkor megnöveljük magunkban a teret, mely megengedi, hogy kapjunk.

Vannak életünknek olyan területei, ahol virágzunk és vannak olyanok, ahol folyamatosan elégedetlenek vagyunk – ez mind belső hiedelmeink kivetítése. Lehet, hogy szenvedünk anyagilag, de barátaink bőségesen vannak, vagy hatástalan anyák vagyunk, de erősek a karrierben. Ez azért van, mert a bőség olyan, mint egy folyó, arra folyik, ahol a legkisebb az ellenállás. A víz nem tud áttörni azokon a területeken, ahol ellentétes hiedelmek gátat emeltek, ezért egyszerűen kikerüli a sziklákat és más mederben folyik tovább.

Hogy oda irányíthassuk a bőség folyamát, ahol hiányt, szűkösködést vagy félelmet tapasztalunk meg, csak a hiedelmeinket kell megváltoztatnunk. Fókuszálj életed azon területeire, ahol már bőség van és még többet fogsz megtapasztalni belőle. Ne feledd, úgy tekints a bőségre, mint hal a vízre … nem kell keresned, mert abból és abban születtél.

(Christy Whitman New York Times bestseller író és a Quantum Success Coaching Academy alapítója és vezetője. Honlapja és fotó: christywhitman.com )

Forrás: http://inspiralo-uzenet.blogspot.com/2012/09/nyisd-meg-boseg-folyamat_14.html


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL