Pszichológiai teszt: válassz egy követ és megtudhatod, merre kell haladnod, hogy boldog legyen az életed

Pszichológiai teszt: válassz egy követ és megtudhatod, merre kell haladnod, hogy boldog legyen az életed!

A köveknek különleges tulajdonsága van és különböző képpen befolyásolják az embereket. Tekintsd meg a képen látható köveket, válaszd ki azt amelyik a legjobban vonzza a tekinteted.

Hagyd, hogy a tudatalattid és az intuíciód válasszon helyetted!

1-es kő

Ha ezt választottad akkor szükséged van valami olyan dologra ami boldogságot hoz az életedbe. Lehet, hogy most elveszett, stresszes, mérges és aggódó vagy, de ez a kő arra késztet, hogy emlékezz arra, hogy az élet rövid és el kell fogadnod a boldogságot tőle. Bármilyen helyzeten túl lehet jutni pozitív gondolkodással, a tudatalattid azt próbálja elmondani neked, hogy jó dolgokra koncentrálj. Tölts több időt a családdal, nevess többet.

2-es kő

Ez a kő a változásokról beszél, valószínű, hogy az életed egy új szakaszába értél, készen állsz arra, hogy a múltadban történt rossz dolgokat hátrahagyd és az új kezdettel foglalkozz. A tudatalattid próbál téged egy magasabb érzelmi szintre emelni, ne hagyd, hogy a féltékenység és a keserűség elvakítson és ne hasonlítsd magad a körülötted lévő emberekhez mert ettől szenvedni fogsz. Foglalkozz azzal, amid van, ne azzal amid nincs, így boldog emberré válhatsz.

3-as kő

A te éned a nyugalmat keresi valószínű, hogy eltévedtél az életutadon ezért a jövőt ködösen látod. A tudatalattid szabadságot és egy kis egyedüllétet szeretne azért, hogy megszabaduljon attól ami bánt téged. Egy irányba kellene tenned egy lépést azért, hogy a céljaidra tudj koncentrálni és megértsd azt, hogy merre is kell tovább menned. Mindez még nem tudatosult benned, de az életed egy új szakaszának a küszöbén állsz, egy kis pihenés után meg fogod találni a helyes irányt.

4-es kő

Ez a kő erős összeköttetésben van a másik világgal, ha ezt a követ választottad akkor a tudatalattid próbál egy üzenetet küldeni neked. Figyeld a jeleket, az ismétlődő számkombinációkat amelyek körülötted vannak és próbáld megérteni azt, hogy mit akar üzenni neked az Univerzum. Ez a kő a spirituális segítők jelenlétét jelzi. Azt mutatja, hogy nem vagy egyedül. Ne feledkezz meg a csodálatos intuíciódról mert maximálisan bízhatsz benne.

5-ös kő

Ez egy optimista jel a jövődet illetően. Ha a tudatalattid ezt választotta akkor az életed nemsokára megváltozik jóirányba. Örülnöd kellene és készen kellene állj arra, hogy valami újat fogsz kapni, mert ez a kő a szerencsét és a pozitív változásokat szimbolizálja. Fogadd az életed tárt karokkal és ő többszörösen megjutalmaz érte. Ha problémákkal kell szembenézned akkor tudd, hogy képes vagy arra, hogy túllépj ezeken.

6-os kő

Ha ezt a követ választottad akkor te már a változások küszöbén állsz. Ez lehet fizikai vagy érzelmi, de mindenképpen erősebb és okosabb leszel, könnyebben meg fogod érteni azt, hogy mire van szükséged. Koncentrálnod kell, mert a tehetségeddel könnyen egy felsőbb szintre tudsz lépni. Minden változás jó irányba fog történni.


forrás: https://bidista.com/pszichologiai-teszt-valassz-egy-kovet-es-megtudhatod-merre-kell-haladnod-hogy-boldog-legyen-az-eleted/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL