Szeptember asztrológiai jellemzése: ez vár rád az ősz első hónapjában!

Szeptember asztrológiai jellemzése: ez vár rád az ősz első hónapjában!

A Szeptember az a hónap, amikor akarjuk vagy sem, de kénytelenek vagyunk visszatérni a munka mezejére, és folytatni mindazt, amit a szabadság kezdetével abbahagytunk. Vannak, akik visszatérnek a munkahelyükre, míg mások most keresik maguknak a megélhetésüknek megfelelő munkahelyet.

Ezen hónap asztrális légköre az egészség megtartására, a környezettel való kapcsolatokra és a partneri kapcsolatra fókuszál. Ezt az időszakot a Szűz és a Mérleg aktivitása jellemzi: a hónap első felében a munka és az egészség, míg a második felében az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe.

Szeptember 14-ig a Merkúr, a Vénusz, míg 23-ig a Nap lesz a társaságunk. Erre az időszakra a kihangsúlyozott és heves viták lesznek jellemzőek. A Mars, a Vénusz és a Nap mindenkiből a legjobbat hozza ki mentális téren: sor kerül építő jellegű vitákra és az eddigi morál átértékelésére. 14-ig kitűnő időszak mutatkozik szakmai téren a beteljesülésre, és sor kerül számos észszerű döntés meghozatalára. Ugyanakkor vigyáznunk kell a kommunikációra, és gondoljuk meg jól, mielőtt kimondanánk, amit szeretnénk.

Szeptember 14-től, a Merkúr és a Vénusz a Mérleg jegyébe lép, mely jó alkalmat nyújt majd a test és a lélek szépítésére. Míg a Szűz jegyében való Vénuszra az igényesség, a visszafogottság és az egyedüllét volt jellemző, a Mérleget a környezet és a partner felé irányuló nyitottság fogja jellemezni.

A Mérleg jegyében lévő Merkúr mentális szinten instabilitást mutat, döntéseink nyomán az egyszer fent egyszer lent állapot fog beállni. Ezért nagyobb fokú megértésre, toleranciára lesz szükség úgy önmagunk irányába, mint környezetünk felé.

Szeptember 14-én 7:30-kor a Teli hold fog bekövetkezni a Halak jegyében, ami szakmai és egészségügyi téren megoldásokat fog jelenti. Ugyanakkor ez egy különleges időszak lesz, úgy a személyes, mint a szakmai kapcsolatok terén, hiszen kör vonalozódik mindaz, amit a munkánk és a magánéletünk terén el szeretnénk elérni.

23-án 10:30-kor a Nap a Mérleg jegyébe kerül, ami a téli nap-éj egyenlőséget is jelenti, és ettől számítjuk az ősz beálltát, még akkor is, ha az időjárás rácáfol erre, és tovább tart a nyári meleg.

A 2019-es év őszére jellemző lesz a mondás, miszerint: „Semmi nem az, aminek látszik!”Szakmai téren kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyek során jelen lesznek a fények és az árnyak egyaránt. Ezért szükség lesz kellő elővigyázatosságra, és diszkrécióra, hogy elkerüljük a konfliktusokat.

Az Új Hold a Mérleg jegyében szeptember 28-án fog bekövetkezni. Ez egy új kezdetet jelent és sok szó esik majd a fiatal generációról, az ők terveikről és álmaikról. A Nyilas csillagjegy szülöttei számára a Vénusz jelenti a vezetőt, ami azt jelenti, hogy jó időszak következik a személyiségük fejlődése terén. A Halak továbbra is érzékenyek és sebezhetőek, számukra szükség van a törődésre és a pihenésre. A Bak csillagjegy szülöttei számára egy nyugodt periódus következik 18-tól a Szaturnusz hatásának köszönhetően. A többi csillagjegy számára is olyan időszak érkezik, melyet a javulás jellemez majd minden téren.

Összegezve, szeptember asztrális energiái arra ösztönöznek bennünket, hogy egyre jobban belemélyedjünk az élet dolgaiba úgy szakmai, mint párkapcsolati téren, melynek eredményei rövid időn belül megmutatkoznak majd számunkra.


forrás: https://filantropikum.com/szeptember-asztrologiai-jellemzese-ez-var-rad-az-osz-elso-honapjaban/


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


15 perc 768 hz zenés érzelmi gyógyulást segítő rövid meditáció. Erõsíti a testet, lelket, elmét. Rendkívül erős fizikai, mentális és szellemi gyógyulást segítő rezgések! Lásd meg a csodákat és emeld fel rezgésszintedet ezzel a 768Hz-es gyógyító frekvenciával.


Erőteljes 11 perces Aura tisztító és védelmező, energizáló zene, egyensúlyba hozza és gyógyítja a 7 csakrát

10 perces energia feltöltés! Ez a zene 10 perc alatt megszabadít a negatív blokkoktól és feltölt pozitív energiával!

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL