Szeretnél boldog lenni? Akkor ígérd meg magadnak mindörökké ezt a 11 dolgot!

Szeretnél boldog lenni? Akkor ígérd meg magadnak mindörökké ezt a 11 dolgot!

Az élet nem fenékig tejföl, színes pillangókkal és a szivárványokkal. Néha meglehetősen nehéz is tud lenni!

És ha már eddig jelentős árat fizetettünk azért, hogy ott tarthassunk, ahol most vagyunk, a legjobb döntés, hogy nyomon kövessük mindazt, amink volt, amink van és erőnkhöz képest haladjunk előre.

Ennek érdekében igyekezzünk megszabadulni a negativitástól, a tudatlan emberektől, akik megszabják számunkra, hogy mit tehetünk és mit nem. Nézzünk előre, a jövő felé, haladjunk tovább, és igyekezzünk minél boldogabb életet élni. Kezdjünk el csak a pozitív ígéreteket tenni önmagunk számára, és soha ne adjuk fel ezt a szokásunkat.

Ennek érdekében, kérlek, ismételd utánam: „Megígérem, hogy …”

1. A múltam nem az ellenségem

Problémáink, gyengeségeink, és hibáink megtanítanak bennünket, de akár büntethetnek is. Mindent úgy fogadjunk el, ahogyan az Univerzum adta számunkra. Ha megbántunk néhány olyan döntést, amelyet a múltban kellett meghoznunk, ne ostorozzuk magunkat miatta. Abban a pillanatban a legjobban cselekedetnek tűnhetett, az addig szerzett tapasztalatok alapján. Ezeket a döntéseket akkor egy fiatalabb és kevésbé tapasztalt elme hozta. A mai bölcsességünkkel természetesen másképp tennénk. Tehát szabaduljunk meg e nyomasztó gondolatoktól. Az idő és a tapasztalat tökéletesen megtanít bennünket arra, hogy a jelenben kiválaszthassunk a legjobb megoldásokat, saját magunk és mások számára.

2. Az életemért csakis én vagyok a felelős

Az élet megtaníthatja számunkra, hogy a szülőket, tanárokat, mentorokat, az oktatási rendszert, vagy a kormányt hibáztassuk, de magunkat soha. Helyes ez így? Nem! Mindig részben a mi hibánk is, és ha szabadulni akarunk egy bizonyos helyzetből, és folytatni az életet, akkor mi vagyunk az egyetlenek, akik tehetünk ezért.

3. Tudatos és kedves vagyok önmagammal szemben

Egész nap csendben beszélünk önmagunkkal, és néhányan minden szavunkat elhisszük. Legyünk óvatosak és kérdezzük meg magunktól:

„Ha lenne egy barátom, aki velem úgy beszélne, ahogyan most én beszélek magammal, mennyi ideig lennék képes elviselni őt?”

4. Mindig hallgatok arra, amit a szívem és a lelkem mond!

Ha egy részünk úgy érzi, hogy igazunk van, ez azt jelenti, hogy ez a dolog megfelelő lehet számunkra, vagy legalább megérdemli a figyelmünket. Ha viszont úgy érezzük, hogy valami nincs rendben, valószínűleg ez igaz is lehet. Figyeljünk az igaz érzésekre, és kövessük őket. Amikor ugyanis követjük a belső hangot, az ajtók hajlamosak kinyílni előttünk, még akkor is, ha előtte bezárták őket.

Olyan életet fogok élni, amely számunkra és mások számára megfelelő. Adjuk meg magunknak az esélyt, hogy olyan utat kövessünk, amely boldoggá fog tenni bennünket. És értsük meg, hogy az életedben lesz néhány olyan ember, aki megtagadja a velünk való utazást, függetlenül attól, hogy mit mondunk vagy teszünk.

5. Feladom azokat a kapcsolatokat, amelyek nem nekem valóak

Sok ember átmenetileg érkezik az életünkbe, csak hogy valamit tanítson számunkra. Jönnek és mennek, megváltoztatnak valamit bennünk. Nem ezek az utolsó kapcsolatok, de néhány tanulságot elhoznak számunkra. Ha megtanuljuk megnyitni a szívünket és az elménket, bárki megtaníthat bennünket valami újra. Néha furcsának tűnhet, hogy olyan sok időt töltöttünk valakivel, akivel már nem vagyunk kapcsolatban, de a dolgoknak pontosan így kell lenniük Pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell!

6. Nem engedem, hogy egy adott helyzet örökre ellopja a mosolyomat

Még ha nehéz idők is voltak, egy pillanatra, emlékeztessük magunkat, hogy kik is vagyunk. Gondoljunk olyan dolgokra, amelyek valódi és tartós jelentéssel bírtak az életünkben, majd mosolyogjunk el azon, hogy milyen messzire jutottunk. Őszintén szólva, a világon semmi nem szebb és erősebb, mint a könnyekből származó mosoly. Erős lélekre és őszinte szívre van szükség ahhoz, hogy mosolyogjunk egy olyan helyzetben, amely sírásra késztet bennünket. Nem számít, meddig tart, de higgyük el, hogy jobb idők fognak jönni.

7. Ünneplem és értékelni fogom az életem

Sok ember túlbecsüli azt, amije nincs, és nem veszi észre, hogy ki is valójában. Ne legyünk közülük valók! Vegyünk egy mély levegőt, hiszen mögöttünk van a múlt. Koncentráljunk arra, amit ma megtehetünk, nem arra, amit a tegnap tehettünk volna. Ne feledjük, minden elveszített dologért cserébe kapunk valamit. Értékeljük azt, ami ma van, és azt az embert, akik ma vagyunk. Az életnek nem kell tökéletesnek lennie, hogy csodálatos legyen. Értékeljük az örömöket, nem pedig a problémákat. Nem kerül semmibe, hogy pozitívak legyünk és merjünk változtatni. Gondolatainkat csak mi magunk ellenőrizhetjük, ezért használjuk őket a jobb élet megteremtése érdekében.

8. Hiszem, hogy van erőm és használni fogom

Az emberek legtöbbször elbizonytalanodnak a saját erejükben, amikor azt gondolják, hogy már elvesztették. Ne csináljuk ezt. A világnak szüksége van ránk. Egy gonoszsággal teli világban meg kell tudni bocsátani! A gyűlölettel teli világban merészelnünk kell szeretni! A hitetlenség világában merni kell hinni! És akkor megtalálhatjuk azt az erőt, amelyről azt hisszük, hogy valaha hiányzott.

9. Saját magam fejlesztésére fogok törekedni

Mindent, amit megteszünk érdemes jól csinálni. Mindez a kemény munkáról és a haladásról szól – vagy egy új előrelépésről, egy új leckéről.

10. Törekszem kimozdulni a saját komfortzónámból

Csak azért, mert harcolunk, nem azt jelenti, hogy veszíteni fogunk. Minden sikerhez bizonyos típusú küzdelem szükséges. Tudom! Az élet csatáiban erősebbé és okosabbá válhatunk. Tanuljunk a hibáinkból, vegyünk mély levegőt, és lépjünk tovább.

11. Ha tudom, hogy változásra van szükség, elfogadom azt

Arra törekszünk, hogy a helyes döntéseket hozzunk, de hogyan lehet megtudni, mikor érkezett életünkben a haladás jelen pillanata?

A jeleket nem mindig könnyű elfogadni, ha vannak. A kapcsolatoknak, vagy akár a munkahelyeknek is vannak érvényességi idejük. Időnként hajlamosak vagyunk megtartani azt, ami hosszú ideje már nem működik attól tartva, hogy nem leszünk képesek alkalmazkodni a szükséges változásokhoz. Ezért az eredmény mindig ugyanaz: nagy fájdalom, súlyos frusztráció és mély megbánás. Legyünk okosabbak! Ha tudjuk, hogy a változtatások szükségesek, fogadjuk el azokat. Ezeket megfelelő cselekedetekkel és tevékenységekkel is támogatnunk kell. A jövőnk ugyanis nagyban függ attól, hogy milyen lépéseket teszünk a mában!


forrás: https://filantropikum.com/szeretnel-boldog-lenni-akkor-igerd-meg-magadnak-mindorokke-ezt-a-11-dolgot/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL