Szuperhold februárban – Engedd begyógyulni a múlt sebeit és lépj tovább!

Szuperhold februárban – Engedd begyógyulni a múlt sebeit és lépj tovább!

Az év legnagyobb és legvilágosabb szuperholdja, Hó Hold várható a Szűzben, amely február 19-én, délelőtt fog megjelenni. Ez lesz a második szuperhold az évben a három közül. Az első január 29-én volt, a harmadik pedig március 21-én fog feltűnni.

Ezen esetekben a Hold kevesebb, mint 362.000 km-re van a Földtől. A relatív közelségük miatt nevezik őket szuperholdnak. A február 19-i számat a „legszuperebb” holdnak, mivel ez lesz a legközelebb a bolygónkhoz.

A teliholdak mindig tisztító hatásai vannak és az életünkben olyan dolgok szabadulnak fel, amelyek alap esetben stagnálnak. Fontos, hogy kézben tartsunk ilyenkor mindent és ne engedjük, hogy kényszerítsenek bármire is. Gyakran előfordul, hogy ilyenkor elengedünk dolgokat, amelyeket később megbánunk az érzelmi fokozódás miatt.

A februári szuperhold nagyon intenzív lesz, Hó Holdnak is nevezik, amely a Szűzben fog kicsúcsosodni, amely a kemény munka, a termelés és az önfeláldozás jegye. Megvan az esélye, hogy túlzottan szigorúak leszünk önmagunkkal és jobban fogjuk hibáztatni magunkat konfliktushelyzetekben, mint kellene.

Hogy a dolgok még komplikáltabbak legyenek, a Merkúr és a Neptunusz találkozik egymással a Holddal szemben és azt sugallja, hogy hajlamosabbak leszünk megtévesztés alanyaivá válni. Fontos, hogy jobban figyeljünk a bensőnk hangjára, még akkor is, ha nem azt halljuk tőle, amit szeretnénk.

Ha két választás között dilemmázol, akkor a Hó Hold segítségedre lesz abban, hogy a praktikusabb megoldás felé tereljen. Talán ez annyira nem tűnik majd káprázatosnak, ám mindenképpen a helyes irány lesz.

A világok közötti határvonalak vékonyodnak a telihold hatására, így nagyon kell vigyáznod, hogy mit engedsz be az életedbe ilyenkor. Használd inkább a Hó Holdat arra, hogy megtisztítsd az életedet olyan dolgoktól, amelyek negatívan hatnak rá, mint például káros szokásoktól. Győződj meg róla, hogy az ajtót határozottan becsukod ezután magad mögött és nem engeded azt visszaszivárogni.

Megszülethet benned a sürgető vágy, hogy kaotikus dolgokat rendezz sorba magad körül. Próbálj meg sokkal toleránsabb és elfogadóbb lenni a tökéletlenségekkel kapcsolatban. Néha jobb bízni az élet természetes folyásában és nem ragaszkodni minden egyes elváráshoz és tervhez.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL