Tudd meg, mit árul el rólad a születési éved utolsó számjegye!

Tudd meg, mit árul el rólad a születési éved utolsó számjegye!

A születési évünk természetesen hatalmas szerepet játszik az életünkben. Ugyanakkor nagyon fontos a születési évünk utolsó számjegye is. Minden számnak van egy megfelelő eleme, ezek: Fém, Tűz, Föld, Fa és Víz. Az említett elemek rengeteget mutathatnak meg egy ember személyiségéről és szokásairól.

Nézd meg, hogy a te születési évedhez melyik elem tartozik! Például: Ha 1987-ben születtél, akkor a 7-es számot kell választanod, ami a Tűz.

Fém (0-1)

Azok, akik a Fém elem alatt születettek, a karakter és a stressztűrés az erősségük. Ezek az emberek felszabadultak és meglehetősen tartózkodóak, szívesen cselekszenek saját elképzeléseik szerint. Céljuk, hogy következetesen és szeretetben éljenek. Pontosan tudják, mit akarnak, és mindent megtesznek a céljaik és ambícióik elérése érdekében. Hátrányaik a hatalom, a luxus vagyon és a sok pénz iránti vágy. Eltökéltek és nem tolerálják a botlást.

Víz (2-3)

A Víz elem alatt született emberek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az együttérzés, az odafordulás és a szimpátia mások irányába.
Nagyszerű képzelőerővel és leleményességgel rendelkeznek, és ez teszi őket gazdagabbá a művészethez kapcsolódó pályafutásukban. Ezeknek az embereknek rendkívül jó megérzéseik vannak és nagy koncentráció képességgel bírnak.

Fa (4-5)

Azok, akik a Fa elem alatt születtek, magabiztosak és szorgalmasak. Vágyakoznak az eredetiség, az új élmények iránt. Nagy álmuk, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot a legbizarrabb és legrejtettebb helyeivel együtt. Soha nem önző és egoista módon cselekszenek.

Tűz (6-7)

A Tűz elem alatt született emberek igazi kalandorok, sokat álmodoznak egy világ körüli utazásról. Jellemző rájuk, hogy túl elhamarkodottan vetik bele magukat a dolgokba. A tűz elemei kedvesek és természetesek; tudják, hogyan bűvöljék el az embereket.

Föld (8-9)

Azok, akik a Föld eleme alatt születtek, megbízhatóak és rámenősek. Alaposan megfontolnak minden egyes dolgot, és mindig bölcsen cselekednek. A Föld elemhez tartozók szeretik a fegyelmet és a rendet, ezért mindig a tervük alapján élnek. Az ismeretlen a legnagyobb félelmük.

forrás: http://www.tudasfaja.com


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL