Üzenet az összes nőnek: Soha ne áldozd fel magad egy férfi kedvéért!

Üzenet az összes nőnek: Soha ne áldozd fel magad egy férfi kedvéért!

Kezdetben minden romantikus kapcsolat nagyon pozitív, felvillanyozó, rózsaszín és elvarázsoló. Ezzel az égvilágon semmi probléma nincs, viszont senki ne akarja magát abba a hitbe ringatni, hogy örökké ebben az állapotban is kell maradni.

Minden páros megél kisebb-nagyobb hullámvölgyeket, amiken túllendülve egyre jobban meg kell, hogy erősödjön a kapcsolatuk, különben megvan az esélye, hogy előbb vagy utóbb elenyészik.

Mindkét fél egyenlő mértékben felelős egy párkapcsolat alakulásáért, így egyértelmű, hogy ha az egyikük többet tesz bele a közösbe, mint a másik, az egyre inkább kibillent egyensúly alatt összedől az egész.

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy boldog párkapcsolatban élhess, és soha ne feledd, nem kell senki kedvéért áldozattá válnod.

1 – Először is magadat szeresd

Lehet, hogy elcsépelt közhely, de másképpen tényleg nem fog működni. Ha nem vagy lelkileg stabil és nem szereted önmagad úgy, ahogy vagy, akkor nehéz lesz egy olyan embert találnod, aki boldog lesz melletted, akivel boldogan élhetsz.

2 – Nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást

Ez a mondás nem áll meg a lábán, hiszen azok az emberek, akik nem vallanak közös értékrendet vagy nincs valamilyen közös érdeklődési körük, aligha tudnak boldog párkapcsolatban élni hosszú távon, hiszen nem lesz meg a közös kapocs. Az ilyen emberek szoktak elválni viszonylag hamar.

3 – A filmbéli szerelmes történetekre nem lehet alapozni

Csodák létezhetnek, nem erről van szó. Lehet, hogy varázslatos körülmények között jöttetek össze vagy mesébe illő a sztoritok, de ha azt várod el, hogy mindig minden így is marad és soha egy csepp nehézséggel sem kell majd szembenézned, akkor tévedsz. A nagy csoda akkor következik be, ha közösen lendültök túl egy problémán és utána is együtt maradtok.

4 – A tettek beszédesebbek, mint a szavak

Az a férfi, aki állandóan csak a száját jártatja, de soha semmit nem tesz, nem érdemli meg, hogy vele maradj, hacsak nem döbben rá a saját hamisságára. Elmondhatja valaki, hogy mennyire szeret, miközben egyetlen gesztusában sem tükröződik, miközben jobbra-balra kacsintgat, és alig tölt veled időt.

5 – ’A veszekedések teszik színessé a kapcsolatot’

Aki ezt kitalálta, bele sem gondolt, hogy miről beszél. Persze, a kezdeti viták agyon perzselőek tudnak lenni, de egy több éve tartó kapcsolatban a sorozatos veszekedések inkább lélekrombolóak, semmint izgalmasak. Egy jó párkapcsolatban a felek közös megegyezésre törekszenek és egymás érdekeit is figyelembe veszik a sajátjukon kívül.

6 – Tisztelet nélkül nem ér semmit az egész

Nem létezik egészséges emberi kapcsolat kölcsönös tisztelet nélkül. Ha egy férfi nem tiszteli a vágyaidat és az életszemléletedet, akkor cserébe neked is nehéz lesz bármit nyújtanod felé.

7 – Mindenki megérdemel egy második esélyt

Emberek vagyunk és hibázunk. Az tegye fel a kezét, aki még soha nem hozott rossz döntést az életében. Ha egy férfi megkapja a második esélyt a tőled, legyen bármilyen vétke, és nem becsüli azt meg, hanem visszaél vele, az meg is érdemli, hogy otthagyd. Ha ezt nem teszed meg, soha nem fog változni az életed.

8 – Semmi értelme megrekedni egy rossz kapcsolatban

Nem számít, hogy mióta vagytok együtt és hány közös gyermeketek van, semmi nem lehet elég nyomós ok arra, hogy szenvedj egy olyan kapcsolatban, amit semmilyen eszközzel nem voltál képes megmenteni. Az élet nem a szenvedésről kell, hogy szóljon.

9 – Merj továbblépni

Ha a kapcsolatotok teljes mértékben zátonyra futott és a szíved mélyén már egyáltalán nem akarsz tenni érte, akkor ne átallj kilépni belőle. Ne vizionáld magad elé, hogy neked már jobb úgysem jut és hogy eljárt feletted az idő. Az igaz szerelem létezik mindenki számára, csak hit és kitartás kérdése, hogy megtaláld.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL