Válassz egy angyalt és nézd meg mit üzen neked – Ez a legerősebb lélek teszt

Válassz egy angyalt és nézd meg mit üzen neked – Ez a legerősebb lélek teszt

Vannak, akik bevallják és vannak akik nem: az emberek gyakran fordulnak angyalokhoz segítségért,  útmutatásért, védelemért vagy éppen inspirációért. Nincs ebben semmi rossz. Előre vihet, utat mutathat, átlendíthet a nehézségeken. Jó kapaszkodni valamibe, mert hinni és bízni mindig kell.

Remélem nektek is segít ez a teszt, nekem nagyon tetszett.

Válassz ki egy angyalt, az amelyik leginkább vonzza a tekinteted, ami megérintette a szívedet. Nem kell kapkodni, nézd meg nyugodtan mind a hármat és hallgass a szívedre.

Angyal száma: 1

Ez az angyal pozitív energiát küld és segítséget. Rengeteg probléma emészt jelenleg téged, úgy érzed összeroskadsz a sok teher alatt. Bárhova is nézel, csupán akadályokat látsz és úgy érzed megtorpantál, merre indulj tovább?  Ez az angyal segít megoldani a problémákat, eloszlatja a gondok felhőit és a bánat könnycseppjeit is felitatja.

Bármi történik veled, mindig ott lesz melletted. Erőt ad neked és hitet. Hinni fogsz magadban újra, a képességeidben is, az erődben is. Amikor pedig ez a benned szunnyadó erő újra éled, lesz bátorságot a megfelelő utat választani. Végre látni fogod a fényt az alagút végén.

Angyal száma: 2

Úgy érzed már nem tudsz szeretni, már nem érzed azt a szikrát, ami régen éltetett téged. Ami az energiáidat adta. Elfáradtál. Megálltál. Nincs erőd. Ez az angyal világosságot, fényt hoz számodra. Ismét észre fogod majd venni az élet szépségeit. Értékelni fogod azt, amid van és nem fogsz azután áhítozni, ami nincs.

Élvezni fogod újra a jelent, nem fogsz rágódni a múlton és nem emészt fel többé a jövőd miatti aggódás sem. Az élet lüktet körülötted, vele együtt fogsz te is lüktetni. A szikra, ami benned van, lángra kap. Ki fogod használni az eléd kerülő lehetőségeket.

Angyal száma: 3

Ez az angyal békét hoz számodra. Minden le fog tisztulni benned és körülötted. Le tudod végre zárni a fájó múltat, nem engeded többé, hogy a régen történt események a jelenedet is háborgassák.

Tiszta szívvel és lélekkel, emelt fővel akarsz végre előre nézni és ennek most jött el az ideje. Nem fogsz félni többé a mindennapok harcaitól, nem fogsz magányba burkolózni többé. A békesség ideje jött el, ez az angyal ebben fog segíteni neked.


FORRÁS: https://freemix.hu/2018/11/04/valassz-angyalt-lelek-teszt/

SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL