Válassz egy angyalt és nézd meg mit üzen neked – Ez a legerősebb lélek teszt

Válassz egy angyalt és nézd meg mit üzen neked – Ez a legerősebb lélek teszt

Vannak, akik bevallják és vannak akik nem: az emberek gyakran fordulnak angyalokhoz segítségért,  útmutatásért, védelemért vagy éppen inspirációért. Nincs ebben semmi rossz. Előre vihet, utat mutathat, átlendíthet a nehézségeken. Jó kapaszkodni valamibe, mert hinni és bízni mindig kell.

Remélem nektek is segít ez a teszt, nekem nagyon tetszett.

Válassz ki egy angyalt, az amelyik leginkább vonzza a tekinteted, ami megérintette a szívedet. Nem kell kapkodni, nézd meg nyugodtan mind a hármat és hallgass a szívedre.

Angyal száma: 1

Ez az angyal pozitív energiát küld és segítséget. Rengeteg probléma emészt jelenleg téged, úgy érzed összeroskadsz a sok teher alatt. Bárhova is nézel, csupán akadályokat látsz és úgy érzed megtorpantál, merre indulj tovább?  Ez az angyal segít megoldani a problémákat, eloszlatja a gondok felhőit és a bánat könnycseppjeit is felitatja.

Bármi történik veled, mindig ott lesz melletted. Erőt ad neked és hitet. Hinni fogsz magadban újra, a képességeidben is, az erődben is. Amikor pedig ez a benned szunnyadó erő újra éled, lesz bátorságot a megfelelő utat választani. Végre látni fogod a fényt az alagút végén.

Angyal száma: 2

Úgy érzed már nem tudsz szeretni, már nem érzed azt a szikrát, ami régen éltetett téged. Ami az energiáidat adta. Elfáradtál. Megálltál. Nincs erőd. Ez az angyal világosságot, fényt hoz számodra. Ismét észre fogod majd venni az élet szépségeit. Értékelni fogod azt, amid van és nem fogsz azután áhítozni, ami nincs.

Élvezni fogod újra a jelent, nem fogsz rágódni a múlton és nem emészt fel többé a jövőd miatti aggódás sem. Az élet lüktet körülötted, vele együtt fogsz te is lüktetni. A szikra, ami benned van, lángra kap. Ki fogod használni az eléd kerülő lehetőségeket.

Angyal száma: 3

Ez az angyal békét hoz számodra. Minden le fog tisztulni benned és körülötted. Le tudod végre zárni a fájó múltat, nem engeded többé, hogy a régen történt események a jelenedet is háborgassák.

Tiszta szívvel és lélekkel, emelt fővel akarsz végre előre nézni és ennek most jött el az ideje. Nem fogsz félni többé a mindennapok harcaitól, nem fogsz magányba burkolózni többé. A békesség ideje jött el, ez az angyal ebben fog segíteni neked.


FORRÁS: https://freemix.hu/2018/11/04/valassz-angyalt-lelek-teszt/

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!