Válassz egy galambot és tudd meg, milyen üzenete van számodra

Válassz egy galambot és tudd meg, milyen üzenete van számodra!

Összesen annyit kell tenned, hogy megnézed a fenti képet és kiválasztod a három galamb közül azt az egyet, amelyik a legjobban vonzza a tekintetedet. Ha megvagy, görgess lejjebb és olvasd el, hogy a galambod levele milyen üzenetet tartogat számodra.

#1 Galamb – A szív hangja

Erős lélek vagy, akinek sok nehézséggel kellett az elmúlt időszakban szembenéznie. Ezek a megpróbáltatások azonban nem szeghetik a kedvedet, haladnod kell tovább. Vizsgáld meg, hogy egy-egy ilyen tapasztalat mit tanít neked az úton.

A környezetedben többen is meg akarják mondani neked, hogy mit tégy, és úgy gondolják, hogy a tanácsaik a te javadat szolgálják. Nem gond, ha segíteni akarnak neked, viszont fontos, hogy te csakis a saját szívedre hallgass. Senki és semmi nem adhat annál jobb iránymutatást. Higgy és megadatik!

#2 Galamb – A hit ereje

A benned lakozó óriási erejű szeretet az, ami visz előre az utadon. Bármilyen nehézségen át tudsz lendülni általa és bármit elérhetsz az életben, amit elgondolsz. A szeretet hegyeket képes megmozgatni, ami ugyan közhelynek hangozhat, mégis a legnagyobb igazság, ha valaki képes hinni és alkalmazni.

Légy türelmes és higgy benne, hogy minden a maga idejében következik be. Hogy előbb vagy utóbb megvalósul az, amire vágysz. Semmit nem lehet sürgetni, az univerzum tudja, hogy mikor állsz készen rá.

#3 Galamb – A boldogság megélése

Egy igazán jótét lélek vagy, aki a saját igényeit is képes háttérbe szorítani, hogy segíthessen azoknak, akik szükséget szenvednek valamiben. Ideje, hogy te is képes légy élvezni azt a jóságot, amit a világ nyújt számodra. Ne legyen lelkiismert furdalásod a saját boldogságod miatt.

Merd megélni az örömteli pillanatokat és ne hidd, hogy csak az válhat “szentté”, aki eleget szenved. Az életben oly sok szépség van, ami arra vár, hogy felismerjük. Tárd ki a karod és üdvözöld a feléd irányuló szeretet, bőséget és sikert.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK