Vannak dolgok, amiket meg kell érteni az életről, ezt a legtöbben nem tudják

Vannak dolgok, amiket meg kell érteni az életről, ezt sajnos a legtöbben nem tudják

Sok esetben az elvárásaink boldogtalanságot hoznak számunkra, a boldogság azt jelenti, hogy lemondasz azokról a dolgokról amit te elvársz az élettől és igaz szívvel elfogadod azt amid már van.

Jusson eszedbe ma, hogy…

1 Elkeseredetté fogsz válni, ha azt várod, hogy az emberek azt tegyék érted, amit te csinálsz értük. Nem mindenkinek van olyan szíve mint neked.

2 Amikor a dolgok nem jönnek össze az életedben, akkor csökkentsd a tennivalókat. Az élet sokkal egyszerűbbé válik, ha elhagyod a felfordulást amit a sok komplikált dolog okoz.

3 Az aggódás nem fogja megváltoztatni a végeredményt, cselekedj és aggódj kevesebbet. Alakítsd úgy az elmédet, hogy lássa a leckét minden helyzetben, aztán koncentrálj és fogj hozzá .

Lássuk melyek azok a kemény igazságok az életről amelyeket senki sem akar elismerni.

1 Sok olyan dolog van amit abszolút nem tudunk ellenőrizni ebben az életben, nem tudsz mindent ellenőrizni ami történik az életedben, de arra tudsz vigyázni, hogyan válaszolj. A válaszod a legnagyobb erősséged.

2 Az elvárásaid sokszor boldogtalanná tesznek. A boldogság azt jelenti, hogy lemondasz az elvárásaidról és tiszta szívvel elfogadod azt amid van.

3 Mindig tökéletlenek leszünk, ha azt várod, hogy tökéletes legyél, akkor nem lesz mi motiváljon.

4 Egy pillanat amikor aggódsz elveszett pillanatnak számít. Az aggódás sohasem változtatja meg az eredményt.

5 Mozgasd meg az agyad, hogy lássa a leckét minden helyzetből, utána csináld azt ami rád tartozik.

6 A legjobb leckéket a legnehezebb napokban tanuljuk, légy erős továbbra is. Néha tapasztalnunk kell egy nehéz helyzetet azért, hogy megtanuljunk egy leckét amelyet másképp nem tudtunk volna megtanulni.

7 A siker hamar a fejünkbe ér, de a sikertelenség könnyen a szívünkbe.

8 Összekeverjük az elfoglaltságot a termelékenységgel. Azok a dolgok amelyeknek sok figyelmet szentelünk haladni fognak. Ezért kell mindig arra koncentrálnunk, amit el akarunk érni és felejtsük el azokat a dolgokat amik már nem érdekelnek minket.

9 Válogassuk meg a vágyainkat, sok esetben a békesség a legjobb megoldás.

10 Elítélünk másokat a viselkedésükért, de magunkban nem látjuk a hibát. Legyél olyan ember akivel szeretnél találkozni.

11 Az életed legjobb része akkor fog kezdődni amikor úgy határozol, hogy a magad ura vagy és nem kell senkire sem támaszkodj, a legfontosabb pedig, hogy nem kell mást hibáztass.


forrás: https://ketkes.com/vannak-dolgok-amiket-meg-kell-erteni-az-eletrol-ezt-sajnos-a-legtobben-nem-tudjak/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL