Vannak emberek, akik rossz hatással vannak a lelkedre… ne engedd őket túl közel magadhoz

Azok az emberek boldogak, akiket csodálatos emberek vesznek körül. Szerető szülők, összetartó család, de mindenki életébe beférkőzhet egy – egy olyan ember, aki szinte mérgező.

Sajnos egyes emberek megmérgezhetik az életünket, bármennyire is odafigyelünk a velük való kapcsolatunkra.

Nem olyan emberek akiknek különleges szokásai vannak, vagy érzelmi gondokkal küszködnek. Az ilyen mérgező emberek nagyon jól tudnak manipulálni, lehet, hogy kedvesek és jóindulatúak, de egyik percről a másikra megváltoznak és rondák lesznek.

Ezek az emberek általában nem diagnosztizált személyiség zavarral küzdenek, mert be sem ismerik a meglévő problémájukat. Olyan emberekkel barátkoznak akik jószívűek, mert ezektől az emberektől kaphatnak második, sőt harmadik esélyt is, hiszen nekik az a véleményük, hogy minden ember megváltozhat, ha szeretve van.

Az az igazság, hogy a jólelkű embereknek több időre van szükségük, hogy észrevegyék azt, hogy egy olyan emberrel van dolguk aki csak kihasználja őket.

A mérgező emberek néhány tulajdonsága

Egoisták és csak akkor érdekli őket a másik ember amikor hasznot húzhatnak belőle. Nekik mindig igazuk van, akkor is, ha nem róluk szól a történet. Nyilvános helyen, emberek között másként viselkednek mint a magánéletben. Egy szempillantás alatt más emberré válnak, jó emberből hirtelen hideg és agresszív ember lesz minden ok nélkül. Ők sohasem hibásak semmiért, ők mindig áldozatok.

Hatással vannak ránk ezek az emberek

Ha az előbb felsorolt szimptómák közül valamelyik ráillik a velünk kapcsolatban álló személyre, akkor valószínű, hogy egy mérgező emberrel van dolgunk. Azt érezzük, hogy meg kell őt mentenünk vagy segítenünk kell rajta. Találunk rá okot, hogy elnézzük a viselkedését. Elnyomottnak érezzük magunkat az ő jelenlétében. Nem látjuk előre, hogyan fog reagálni és a vele történő beszélgetés stresszel minket. Hibásnak érezzük magunkat azért, ha neki nincs jókedve .

Sajnos egyes embereket ki kell zárnunk az életünkből azért, hogy egészségesek és boldogok maradjunk. Nem vagyunk kötelesek egy ilyen emberrel tartani a kapcsolatot. Sok esetben nagyon szomorú, hogy pont a szeretett személy mérgezi az életünket, de ez ellen tennünk kell. Lehet, hogy időre van szükségünk, hogy megértsük azt, hogy ő egy mérgező ember.


FORRÁS: https://bidista.com/vannak-emberek-akik-rossz-hatassal-vannak-a-lelkedre-ne-engedd-oket-tul-kozel-magadhoz/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL