10 csodálatos képesség, ami születésünktől fogva megadatott, de elhanyagoljuk

10 csodálatos képesség, ami születésünktől fogva megadatott, de elhanyagoljuk

Az emberi test és önmagában az emberi agy még oly sok titkot rejt magában, amit talán soha nem fogunk tudni megfejteni vagy bebizonyítani. A hollywood-i filmvilágban rengeteg olyan filmmel találkozhatunk, amelyek a bennünk és az agyunkban rejlő képességek kiaknázatlanságára hívja fel a figyelmet. Csak kitaláció lenne?

Sok-sok dolog van, amely születésünk óta megadatott számunkra, de nem vagyunk tudatában és nem használjuk ki saját magunk érdekében.

1# A belső hang

A nagy próféták, mint Jézus, Mohamed vagy Zarathustra küldetésükre a belső hangjukon keresztül ébredtek rá, amelyet szívükben hallottak meg. Mindannyian figyeltek erre a belső hangra. Szent Johanna is azt állította, hogy ezek a hangok beszéltek hozzá. Minden egyes emberben megszólal a belső hang, amikor szükség van rá és csak rajtunk múlik, hogy figyelünk-e rá.

2# A belső világ

A belső világunk egy olyan hely, ahol békére lelhetünk, és amelytől boldogok lehetünk. Ebben a belső világban találhatjuk meg, fedezhetjük fel életünk valódi és igaz célját.

3# A lélegzet visszatartása

A lélegzet visszatartása befolyásolja az idegrendszer működését, segít azt lenyugtatni. Végy egy mély lélegzetet és hosszan lélegezd ki, 10 ütemben, így hagyhatod a testet megnyugodni.

4# A tekintet

Észrevetted már valaha, hogy voltak olyan emberek, akik, amikor beszéltek hozzád és rád néztek, valamilyen oknál fogva izgatottá váltak vagy éppen fordítva? Ez azért van, mert a tekintet hatalmas erővel bír. A szemen keresztüli „beszéd” nagyszerű módja a telepatikus kommunikációnak.

5# A non-verbális kommunikáció

Egy nyelvet beszélünk, a szív nyelvét. Ez a nyelv különösen kifejezett a szerelmesek vagy az ikrek között például.

6# A jóság

Mindannyian képesek vagyunk rá, csupán elhatározás kérdése. Ha másokkal jók vagyunk, az mindig nagy örömmel tölt el minket, ezáltal vonzzuk a többi élő lelkét magunkhoz és ezért hirdeti és bátorírtja minden vallás ezt a gyakorlatot.

7# Az intuíció

Minden egyes alkalommal, amikor nehéz válaszút elé kerülünk, az intuíciónk megsúgja a helyes választást, amely számunkra a legjobb lehet. Ha hallgatunk rá, akkor az életünk a jó irányban haladhat tovább.

8# A humorérzék

Valóban igaz, hogy a nevetés a legjobb orvosság és a pozitivitás, amely egy jó kedélyű emberből árad, ragadós.

9# Az alkotás

Minden egyes alkalommal, amikor valami újat hozol létre, az elégedettség érzése jár át. Az alkotással járó spirituális energia óriási.

10# A meditálásra való képesség

Nincs olyan, hogy valaki tud, vagy nem tud. Mind képesek vagyunk rá, csak lehet, hogy nem vagyunk tudatában. Minden alkalommal, amikor lecsendesedik az elméd, amikor merengsz, és nem gondolsz semmire, amikor flowban vagy, akkor valójában meditálsz. Ez történhet egy helyben ülve vagy egy tevékenység végzése közben is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL