10 lelki igazság, amit nem tanítanak az iskolában

“Milyen lenne a világunk, ha ezt a 10 lelki igazságot tanítanák az iskolákban, a fősodrású médiában és a történelemkönyvekben?Hogyan lehetne megváltoztatni a rendszert, és bevezetni ezeket a témákat a jövő nemzedékének számára?Milyen lesz ez a világ, miután szerencsésen felismerte ezeket az igazságokat?

1.  Mi spirituális lények vagyunk egy emberi utazáson. Mielőtt megszülettünk a fizikai testbe, megterveztük azt az időpontot, amikor ráébredünk arra, kik és mik vagyunk. Édesanyánk méhében mindent elfelejtettük, miközben tudtuk, hogy az emlékezés nagy kihívás lesz. A legnagyobb kockázat, amit vállaltunk az a „nem emlékezés” volt. Bár mi soha nem voltunk elválasztva a fényforrástól, azonban a kapcsolathoz szükséges „fénymadzagot” nagyon hosszúra és vékonyra kellett nyújtani ahhoz, hogy elérjen a világegyetem eme sűrűségébe. A feladat az, hogy megerősítsük ezt a kapcsolatot és a madzagot kiterjesszük egy széles fényoszloppá, hogy emlékezni tudjunk arra, akik valójában vagyunk.

2. A lelkünk soha nem hal meg – éppen csak megváltoztatjuk a fókuszt. Mint a fény egy szikrája, mi folyamatosan kapcsolódunk a tapasztalatok áramlásához. Amikor eljön az ideje, (halál pillanatában) leválasztják az élet fonalát a fizikai testről, és a fény-szinkránk (lelkünk) elhagyja azt. Magunkkal visszük az élettapasztalatainkat és a fókuszt áthelyezzük egy másik vibrációs szintre. Továbbra is létezünk az a személyként, aki emberi formában voltunk, azonban az összeolvad a többi személyiséggel, akiket előző életeinkben megtestesítettünk, ugyanis tapasztalatainkat és bölcsességünket az összes életünkbe építjük.

3. Minden energia, ami egy bizonyos frekvencián rezeg. Minden élőlénynek a Földön, van tudata, még a szikláknak és fáknak is. Minden dolog és mindenki csatlakozik az élet fájához, illetve az Örök Forráshoz. Így tudunk csatlakozni a sziklák és fák tudatához ésbeszélgetést folytathatunk, ha ráhangolódunk az ő különleges frekvenciájukra. Testünk 90%-a víz, amit lehet programozni, és a gondolatokon keresztül feltölthetjük bizonyos rezgésekkel, mint hang, szín, és szeretet. Amikor a rezgések elvét, működését megértjük, érthetővé válik az is, hogy az alternatív és holisztikus alkalmazások hogyan gyógyíthatnak meg bármilyen betegséget vagy diszharmóniát a test vízrezgéseinek megváltoztatásával.

4.  A gondolataink hozzák létre a valóságunkat. Minden gondolat energia, amit mi valóságként élünk meg. Az első lépés az, hogy felelősséget kell vállalnunk a gondolatainkért, ugyanis a valóságot közösen teremtjük, „társ-teremtők” vagyunk). Ez egy egyszerű fogalom, de felelősséget és tudatosságot igényel. Ha a Földön minden egyén gondolatai a békét és szabadságot támogatná, nem lenne háború és zsarnokság a földön. Ha a negatív gondolatokra koncentrálunk, egy alacsony rezgési frekvenciát eredményez, ha pozitívakra, az felemeli a rezgési frekvenciát. Valóságunk annak megnyilvánulása, amit a gondolat-formáinkon keresztül létrehozunk.

5.  Mi vagyunk azok, akikre “vártunk”! Sok faj és életforma van jelen most a bolygón, Cherub angyalok, Szeráf angyalok, arkangyalok, Plejádiak, Orioniak, Szíriusziak, Arcturaniak, Anunnakik….csak hogy néhányat említsünk. Mi önként vállaltuk, hogy idejövünk, mert hallottuk és válaszoltunk a Föld Bolygó segélyhívására. Minden alkalommal, sokan jönnek ide más galaxisokból, univerzumokból és kozmoszokból, ha lehetőség nyílik arra, hogy a „bukás után” létrehozzanak egy új „aranykort”. Igaz abban az időben nem értek el teljes sikert, inkább a jelenlegi előkészítése volt.

6.  Legtöbben megtestesültünk már itt korábban is, azzal a céllal, hogy felkészüljünk a jelenlegi életünkre. Vannak lelkek, akik útmutatóként és vezetőként jöttek ide, és vannak, akik csak tanúi akarnak lenni az ember és a bolygó rezgés-emelkedésének, mely hatással lesz az egész Naprendszerre, univerzumra, a kozmoszra, és azon túlra is. A példamutató vezetőktől, nekünk mindig tanulnunk kell, de már sok osztályt végigjártunk azért, hogyfelkészüljünk arra, hogy ebben az inkarnációban önmagunk mesterévé váljunk.

Eme az események hatásának a kiterjedése, a teremtés legnagyobb titka lesz.Vannak. akik szerint az inkarnációs ciklusok véget értek, és a jelenlegi életünk lehetőség arra, hogy kiszabadítsuk magunkat karma kerekéből, hogy vállaljuk tetteink következményeit, s ezáltal helyreállítsuk az egyensúlyt.

7. Soha nem vagyunk egyedül! Mi nem tudnánk itt létezhetni a szellemvezetőink és angyalaink, vagy a magasabb rezgésű fény lények segítsége nélkül, akikkel születésünk előtt abban állapodtunk meg, hogy elvezetnek minket a felemelkedés útjára. Ők egy magasabb rezgésszinten egy magasabb dimenzióban léteznek, ezért nem láthatjuk őket, de mindig velünk vannak, és türelmesen várják, hogy segítséget kérjünk.

Mivel ők tiszteletben tartják a szabad akaratot, nem avatkoznak az életünkbe, de ha őszinte érdeklődéssel és tiszta szívből kérsz, ők mindig megtalálják a módját az adakozásnak. Az útmutatás legtöbbször belülről, telepatikusan érkezik, mint egy megérzés, vagy ötlet. Az üzeneteket olyan emberek is közvetíthetik, illetve továbbíthatják, akik képesek megérinteni az adott rezgésszintet.

8.  Az idő csak illúzió! Jelenünk a múltunk és a jövőnk is. Energiarészecskéink többsége (lelkeink) egy időtlen térben létezik. Az időt azért hozták létre, hogy tapasztaljunk, továbbá egy ellenőrzött kísérlet részeként. A meditáció „belső út”, segítségével, visszatérhetünk abba az időtlen térbe, ahol minden kérdésre választ kaphatunk.

9. A felemelkedés nem azt jelenti, hogy megyünk valahová. Ez egy létállapot, melyben a tudatosságra fókuszálunk, és a tudatot egy magasabb frekvenciára emeljük. Mi teremtettük meg ezt a „menj előre és tapasztalj” aztán térj vissza a tapasztalatokat a forráshoz, majd megint menj vissza a társ-teremtés végtelen ciklusaiba, és ismerd meg. Az legfőbb jutalma azoknak, akik a „pokol mélyére” születtek, egyre nagyobb lesz, mert, mint a főnixmadár a hamvaiból, a szeretetbe, boldogságba és a fénybe fognak emelkedni. Ez akkor érhető el, ha szeretjük önmagunkat.

10. A szeretet mindenhol ott van! A Legfontosabb dolog, amit emberként tehetünk az az, hogy megleljük és újrakapcsolódunk a szeretethez. A Forrás maga a feltétlen nélküli szeretet, és mi a forrás szikrái vagyunk, ami azt jelenti, hogy mi szintét a szeretet vagyunk. Ezért van az, hogy keressük. A feltétel nélkül önszeretet annak a kulcsa, hogy visszatérhessünk a forráshoz.

A változás azzal kezdődik, hogy minden ember felismeri ezeket az igazságokat. Nekünk nem kell meggyőzni másokat saját igazságunkról, helyette minden, amit teszünk, annak igaznak „kell” lennie, a többi jön magától. Hogyan tegyük? Mutass példát azzal, hogy „igazat beszélsz” és lásd, hogyan változik meg a világ a szemed láttára. Ha felelősséget vállalunk magunkért, a gondolatainkért, és a tetteinkért, akkor már tettünk egy óriási lépést a gyermekeink és az emberiség jövője felé, mint spirituális lények egy emberi úton.

A történelem során nekünk van a legnagyobb lehetőségünk arra, hogy az emberi lény „legjobb verzióivá” válhassunk. Egyszerűen rajtunk múlik, hogy milyen dicsőséget teremtünk jövőbeni emberiség számára, akik egy olyan űrhajón utaznak, melyet úgy nevezünk, hogy Föld.

A szerző az „asztrólógiai Nap” visszatérésének 10 órájában írta ezt a cikket, melyre Lavandar olvasása ihlette.”

Forrás

FORRÁS: https://www.tudasfaja.com/10-lelki-igazsag-amit-nem-tanitanak-az-iskolaban/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL