13 dolog, ami “elveszi” a boldogságot

Valószínűleg mindenki hallotta már, mielőtt valami új dolog beköszöntene, egy régi dolognak menni kell.

Van olyan, hogy egy „régi dolog” rossz hatással van az életünkre, de mégis értelmetlenül ragaszkodunk hozzá. És mekkora megkönnyebbülést érzünk akkor, amikor végre el tudjuk engedni azt. Minden változik, az élet, mi magunk és a minket körbevevő világ is!

13 olyan dolgot szedtünk neked most össze, melyektől jobb megszabadulni. Ezután egész más színben fogod látni a világot!

1. Nem kell mindig bebizonyítanod, hogy neked van igazad

Sok olyan ember van köztünk, aki nem képes elfogadni mások véleményét, ami megronthat egy csodálatos kapcsolatot, fájdalmat okozhat és akár stresszhez is vezethet. Nem érdemes mindig az igazadhoz ragaszkodni.

2. Nem kell mindent kontrollálni

Nem kell magad körül minden eseményt folyamatosan kontrolálni – helyzeteket, eseményeket, más embereket stb. Legyenek azok akár közelállók vagy rokonok, munkatársak vagy ismeretetlenek – engedd, hogy olyanok legyenek, amilyenek ők maguk.

3. Ne legyen mindig bűntudatod

Ne hibáztass másokat azért, amid van, vagy azért amid nincs, vagy azért amit érzel, vagy azért amit nem. Ne pocsékold el az energiádat ilyesmikre, vállald a felelősséget a saját életedért.

4. Hessegesd el a negatív gondolatokat

Hányan ártanak maguknak azzal, hogy megengedik azt, hogy negatív gondolatok és érzések befolyásolják az életüket, Ne hallgassunk mindig az eszünkre. Sokkal többre vagyunk hivatottak, mintsem azt gondolnánk.

5. Szabadulj meg az állandó panaszkodástól

Azaz az olyan emberektől, eseményektől, helyzetektől, melyek boldogtalanná, szomorúvá és lehangolttá tesznek.

Senki nem tehet boldogtalanná, semmilyen helyzet sem keseríthet el téged. Nem a helyzet határozza meg az érzéseket.

6. Ne ítélkezz

Ne kritizáljátok az olyan embereket, akik különböznek tőled, és azokat az eseményeket, amelyek nem felelnek meg elvárásaidnak. Mindannyian mások vagyunk.

7. Nem kell mindig lenyűgözni másokat

Nem kell képmutatónak lenni, legyél önmagad. Vedd le az álarcodat, fogadd el és szeresd a valódi énedet.

8. Fogadd el a változásokat

A változás normális, szükségünk van arra, hogy az A ponttól eljussunk a B. pontig. A változások segítenek abban, hogy mind az életünket, mind pedig a mások életét megváltoztassuk.

9. Ne skatulyázz be senkit és semmit

Ne skatulyázz be embereket és dolgokat, melyeket nem értesz, vagy melyekről nem tudhatsz. Legyen nyitott az elméd az új dolgokra.

10. Engedjed el a múltat

Tudjuk, hogy nehéz. Főleg akkor, amikor a múlt jobban tetszik, mint a jelen és a jövő pedig még ijesztő számunkra. El kell fogadni azt a tényt, hogy a jelen az minden, ami neked van.

11. Szabadulj meg a félelmeidtől

A félelem csak illúzió, nem létezik – ezt csak te hoztad létre. Mindez csak az elmédben van. Változtasd meg a belső hozzáállásodat – és az életed rögtön megváltozik.

12. Nem kell mindig magyarázkodnod

Felejtsd el a mentegetőzést, küldd nyugdíjba. Sokszor az állandó magyarázkodással korlátozzuk magunkat.

13. Felejts el a mások elvárásai szerint élni

Túl sok ember él olyan életet, mely nem a sajátja, csak úgy él. Sokan élnek olyan életet, mely mások szerint helyes, és azt teszik, amit a szüleik, a barátaik, a tanáraik, a közösség és az állam elvárnak. Nem hallgatnak a belső megérzéseikre és a belső parancsokra. Annyira elmerülnek abban, hogy megfeleljenek másoknak, hogy elvesztik kontrolljukat saját életük felett.

Megfeledkeznek a saját boldogságukról, és arról, hogy valóbajában mit is szeretnének… és végül megfeledkeznek önmagukról. Csak egy életed van. Ezt most éled, ebben a pillanatban, itt és most.

Élj úgy, ahogy szeretnél, hallgass a belső hangokra, és ne hallgass másokra, és ne engedd, hogy mások letérítsenek téged a saját életutadról!


FORRÁS:https://bidista.com/13-dolog-ami-elveszi-a-boldogsagot/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL