2018 május asztrológiai előrejelzése: Minden téren nagy változások jönnek!

A május hónapjának asztrális légköre nagyon fontosnak és érdekesnek ígérkezik! Változások következnek be úgy a bolygók állásában, mint az állatövi jegyekben, melyek nagy hatást gyakorolnak az érzelmekre és az eseményekre. Hosszú idő után a Tűz lankadni látszik, mivel a Kos csillagjegyét elhagyják a bolygók és az Oroszlán meg a Nyilas csak nagyon diszkréten érezteti a hatását.

Nagy hangsúlyt kap ugyanakkor a Föld, ez azonban csak akkor jelent meglepetést számunkra, ha a múltban hajlamosak voltunk bizonyos eseményeket figyelmen kívül hagyni. A csillagjegyek közül, a Bika és a Bak jegyeket látogatják a bolygók, és ezek kihangsúlyozzák a kitartó munkát, az anyagi javak gyarapodását, mintegy súlyosbítva a birtoklást és a gondolkodás merevségét, és végül, de nem utolsósorban a társadalmi élet átszervezésének sürgető szükségességét.

Május 21-ig, lassulás jellemzi majd tevékenységünket, mivel a Nap, a Bika jegyében lesz. Lazulás iránti hajlamunk, valamint érzékszerveink munkába állítása jellemzi majd ezt az időszakot, mely néha ártalmas is lehet számunkra.

A május 14-16-a közötti intervallum azonban megzavarja a Bika csendes és enyhe járását a Merkúr, majd az Uránusz belépése által, mely párhuzamos lesz az új Hold fázisával. Május egyik legfontosabb asztrális eseménye, az Uránusz bejutása a Bika jegyébe. Mivel ezen bolygó mozgása nagyon lassú, 84 év alatt halad át az egész csillagjegyen, így értelemszerűen 84 év múlva kerül majd ugyanide. Utoljára 1934-1941 között volt az Uránusz a Bika jegyében.

E korszak eseményei, valamint az akkori emberek életfilozófiája valamilyen formában ismétlődni fog 2018-2026 között, mindaddig, míg az Uránusz áthalad a Bika jegyén. Ennek fényében, lehetséges, hogy újra találkozunk az akkori korra jellemző jó és kevésbé kellemes dolgokkal. Vagyis röviden a történelem ismételni fogja önmagát!

A CIKK IDE KATTINTVA FOLYTATÓDIK!