7 dolog, amit el kell mondanod még a lelkednek az év vége előtt!

7 dolog, amit el kell mondanod még a lelkednek az év vége előtt!

Év vége felé mindig egy kicsit összegezzük magunkban az elmúlt év eseményeit. Átgondoljuk, hogy mi történt, és nagyobb erővel koncentrálunk azokra a dolgokra, amiket el szeretnénk érni, vagy amiken, változtatni szeretnénk.

Lehet, hogy most kissé fáradtnak érezzük magunkat, de soha ne adjuk fel, induljunk megújult erővel, és sok reménnyel az új évben.

7 fontos dolog, amit el kell mondj a lelkednek, mielőtt átlépnénk az új év küszöbén.

1. Sokkal többet tudsz, mint eddig, már nem ugyanaz az ember vagy, mint a 2019-es évben, számos új tapasztalaton mentél át. Növekedsz, fejlődsz, megújulsz, továbblépsz.

2. Egyáltalán nem kell úgy tenned, mintha minden rendben lenne. Nem kell hamis mosolyt erőltetned az arcodra, és úgy csinálni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, csak azért, mert egy új év közeledik. Légy őszinte magaddal, és hallgass a szívedre!

3. Minden helyzetben tégy meg mindent, amit csak tőled telik! Az igazán kis lépések is számítanak, hiszen közelebb visznek a céljaid felé.

4. Vedd észre, hogy a szeretet jelen van az életedben, még akkor is, ha nem érzed magad felhőtlenül boldognak nap, mint nap. A szeretet egy kis hópehelyben, vagy egy apró simogatásban is ugyanúgy jelen van.

5. Erős vagy, még, ha nem is érzed úgy mindig. Ha védtelennek, sebezhetőnek és gyengének érzed magad, akkor is tudnod kell, hogy azért jutottál el addig, ahol most épp tartasz, mert végtelenül erős vagy.

6. Ha azt mondod, amit érzel, az nem egyenlő a gyengeséggel. Tárd ki a szíved, mutasd meg az őszinte érzéseid, mert csak akkor lehetsz igazán önmagad. Szeretteid megérdemlik az őszinteséged!

7. Még csak az út elején vagy, az igazi kaland csak most kezdődik. Az új évben meg tudod mutatni, hogy ki is vagy igazából. Készülj fel mindarra, ami ezután következik, fogadd nyitott szívvel a történéseket!


forrás: https://filantropikum.com/7-dolog-amit-el-kell-mondanod-meg-a-lelkednek-az-ev-vege-elott/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL