7 jel, ami arra utal, hogy az Univerzum meghallgatta a kérésed!

7 jel, ami arra utal, hogy az Univerzum meghallgatta a kérésed!

Egészen biztosan te is voltál már többször sorsfordító helyzetben életed során, amikor előre érezted, hogy most valami nagy változás fog történni az életedben. Ha jól figyelsz, észre fogod venni, hogy minden változás előtt az Univerzum üzen.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy az Univerzum meghallgatta a kérésed, és be fog következni a kívánt változás az életedben.

1. Anyagi lehetőségek

Amikor az Univerzum úgy dönt, hogy megérdemled a változást, különböző pénzügyi lehetőségek fognak megjelenni az életedben. Olyan ajánlatot fogsz kapni, amely által anyagi gyarapodásra tehetsz szert, ez lehet egy fizetésemelés, vagy egy jól fizető projekt-ajánlat.

2. Erős intuíció

Sokszor élsz át déja vu érzést, számos esetben érzed úgy, mintha ez már egyszer megtörtént volna az életedben. Ezek az álomszerű megérzések segítenek néhány fontos döntés meghozatalában. Ha követed ezeket a jeleket, akkor sikerül pozitív irányba megváltoztatnod az életed.

3. Furán érzed magad

Depressziós tünetek, álmatlanság, fáradtság, apátia kínoz. Mindezek a megváltozott energiaáramlás tünetei, légy kitartó és egy idő után úgy fogod érezni, mintha kicseréltek volna. Sokkal tettre készebb és segítőkészebb leszel, fordulj szeretettel mások felé.

4. Érzed az őrangyalod jelenlétét

Különböző helyzetekben ugyanazokkal a számokkal találkozol, pl. visszatérően ismétlődik a 2, 22, 222, 2222. Ez azt jelzi, hogy az őrangyalod itt van, és segíteni szeretne neked, bízd rá nyugodtan magad.

5. Harmóniában vagy a külvilággal

Egy adott pillanatban úgy érzed, hogy kezded átvenni a külvilág rezgéseit, és sokkal harmonikusabb kapcsolatban leszel a környezeteddel, mint eddig valaha. Olyan személyekkel fog összehozni a sors újra, akikkel rég nem találkoztál.

6. Rájössz, mi a feladatod a világban

Rá fogsz érezni, hogy mi az életcélod, végre nem tengődsz többé céltalanul a világban. Szereted a munkád, boldogsággal tölt el, amit csinálsz. Nem fektetsz többé felesleges energiát olyan dolgokba, amit nem szeretsz.

7. Új lehetőségek

Az életed gyökeresen kezd megváltozni, új korlátokkal, és új lehetőségekkel kell szembenézned. Ne ijedj meg, végezd nyugodtan az élet által rád szabott feladatokat, így fogsz tudni teljes mértékben kiteljesedni. Minden lehetőség egy lépés a fejlődés útján.


forrás: https://filantropikum.com/7-jel-ami-arra-utal-hogy-az-univerzum-meghallgatta-a-keresed/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL