8 jel, hogy az őrangyalod beavatkozik az életedbe!

Az őrangyalok egész életünkön keresztül vigyáznak ránk, megvédenek a kritikus helyzetekben, és irányítják az utunkat a nehezebb időszakokban. Születésekor mindenki kap egy őrangyalt, aki egész életén keresztül “szolgálja”.

Néha kapunk bizonyos jelzéseket, melyekből biztosan következtetni tudunk arra, hogy mellettünk van az őrangyalunk!

1.Hirtelen hőmérsékletváltozás

Ha a meleg szobában ülsz már egy ideje, és hirtelen valami hideg fuvallatot érzel, akkor biztosan tudhatod, hogy az őrangyalod a közeledben van. Ez akkor is érvényes, ha hidegben vagy, és hirtelen meleget érzel.

2.A jelenlét érzése

Tudni fogod, hogy az őrangyalod melletted van, amikor erősen azt érzed, hogy “jelen van” még valaki egy helyiségben rajtad kívül. Ez egyértelmű jele annak, hogy az angyalod megpróbál kapcsolatba lépni veled.

Hirtelen valami különleges, kellemes illatot érzel meg. De az is lehet, hogy ez a megmagyarázhatatlan illat emlékeztet is valamire, ismerősnek tűnik.

4.A fények megváltozása

Sokan tulajdonítanak annak jelentőséget, ha hirtelen kialszik a lámpa, vagy felgyúl, esetleg egy sötétebb helyre pillanatok alatt besüt egy fénysugár. A fény hirtelen változása mindenképp őrangyalok jelenlétére utal.

5.Angyali hangok

Ha úgy tűnik, hogy kedves, szelíd hangok suttognak a füledbe, akkor szinte biztos, hogy az őrangyalod próbálja irányítani az életed.

6.Olyan álmok, melyben angyalok jelennek meg

Legtöbbször az álmokban jelentkezik az őrangyal, ilyenkor ad tanácsot, melyeket érdemes megfontolni.

7.Fehér tollak

Ha a lakásban, vagy egy zárt helyiségben fehér tollakat találsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod üzen.

8.Fura személyek, -történések

Ha furcsa dolgok történnek veled, vagy olyan személyekkel találkozol, akik nagyon furán hatnak rád, akkor valószínű az őrangyalod védelmez, irányítja az életed.

FORRÁS: tudasfaja.com 


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KAThttps://youtu.be/0PNwNSsvEcITINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL