A buddhista szerzetesek 5 szokása, amely segít megszabadulni a negatív energiáktól

buddha3 1024x576 - A buddhista szerzetesek 5 szokása, amely segít megszabadulni a negatív energiáktól

A buddhista szerzetesek 5 szokása, amely segít megszabadulni a negatív energiáktól

A világ tele van káosszal, mi pedig egyik helyről rohanunk a másikra, miközben másra sem vágyunk csak egy perc nyugalomra. Gyakran érzünk irigységet, amikor azt látjuk, hogy egyesek mennyire higgadtnak tűnnek hozzánk képest. Gondoljunk csak bele, az sem ritka, ha mások nevetése zavar minket. De mégis mi baj a jó kedvvel? Hogy nekünk nem jut belőle elég? 

Ha igazán nyugodt és kiegyensúlyozott emberekre kell gondolnunk, akkor a buddhista szerzetesek is biztosan bevillannak a szemünk elé. Mégis miből merítkeznek, hogy határtalan lelki és szellemi egyensúlyukat elérhessék?

Lássunk szokásaik közül ötöt, amely segít, hogy a negatív energiákat távol tartsuk magunktól.

1# Szüntesd meg a zsúfoltságot magad körül

Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tennünk, hogy mindentől, amire nincs szükségünk, szabaduljunk meg, hogy minél egyszerűbb életet élhessünk. Lomtalaníts egy nagyot, távolítsd a sok felesleges holmit a környezetedből.

2# Lomtalaníts belül 

Rendkívül fontos, hogy a gondolataid, a tetteid és az érzéseid egy hullámhosszon legyenek. A boldogságod attól függ, hogy hogyan gondolkodsz, mit érzel, és mit cselekszel. Ezek mind befolyásolhatóak. Az egyik legegyszerűbb módszer a lelki lomtalanításra a meditáció. Nem kell órákat eltöltened vele, napi 10-15 perc is sokat számít.

3# Hallgasd meg az embereket és ne ítélkezz

Az igazi kommunikáció során hagyjuk lelkeinket találkozni. A kommunikáció lényege az, hogy könnyítsünk a szívünk és elménk terhén és ez csak azáltal érhető el, ha figyelmesen meghallgatjuk a másikat és nem ítélkezünk.

4# Fogadd el a változást

Állandóan a változástól való félelemmel harcolunk. Annyira megszokjuk a körülöttünk lévő dolgokat, hogy a legkisebb változás gondolata is kényelmetlen számunkra. Találd meg a békédet ezzel kapcsolatban. Értsd meg, hogy az élet szüntelen változások sorozata, mindig is így volt és így is lesz. Ha ezt sikerül elfogadni, akkor a félelmed is elszáll vele együtt.

5# Élj a jelenben

Elfogadva a jelent anélkül, hogy a múlton rágódnánk vagy a jövő miatt aggódnánk egy rendkívül nehéz feladat, ez nem kétséges. Az viszont igaz, hogy ha ezt sikerül elérni, sokkal békésebb életet élhetünk. Éppen elég az adott nap történéseivel foglalkozni, a többivel pedig ne terheld se az elméd, se a lelked.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL