A csodatétel ideje most érkezett el. Őrangyalod itt van most, és megoldja a helyzetet ami miatt kezd elfogyni az energiád!

römöt - A csodatétel ideje most érkezett el. Őrangyalod itt van most, és megoldja a helyzetet ami miatt kezd elfogyni az energiád!

Őrangyalod leszállt rád és arra a helyzetre, amely aggodalommal töltött el eddig. Lépj kapcsolatba ezzel az isteni energiával, táplálkozza szíved mélyén rejlő békéből. Ez a fajta derű úgy csillog, akár egy ékkő a sziklatömb anyagában. Meglehet, mélyre kell ásnod magadban, hogy rátalálj. Mindehhez csöndes, magányos elmélkedésre lesz szükséged.

Legyél biztos abban, hogy az égiektől érkező békéje áthatja a kérdéses helyzetet, és megoldja a helyzetet ami miatt aggódsz. A béke együttérzést ébreszt, s így mindenki megérti a másik szempontjait. Az ennek nyomán születő megbocsátás megnyitja és elegyengeti a béke felé vezető ösvényt.

Most az isteni szeretet melengető sugara árad rád és a jelen körülményekre. Bízz abban, hogy ezek a sugarak mélyre hatolnak mindenki lelkébe, s jobbá teszik mind a te, mind pedig a társaid szívét. Őrangyalod, amely szelíd és tiszta, akár egy galamb, harmonikus megoldást hoz az adott helyzetre.

Őrangyalod melléd állt, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni a további feladataiddal (mi több, élvezd is azokat). Megvéd a kishitűségtől, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL