A hónap utolsó éjszakája végtelen angyali energiát tartogat!

A hónap utolsó éjszakája végtelen angyali energiát tartogat!

Kedves Olvasóink!

Ahogy a hónap utolsó éjszakája közeledik, szeretnék veletek megosztani egy rendkívül inspiráló és reményteli üzenetet: A hónap utolsó éjszakája végtelen angyali energiát tartogat!

Ez egy olyan pillanat, amikor az égi energiák különösen erőteljesek. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Az Úr maga megy előtted, ő lesz veled, nem hagy el téged, nem hagy magadra. Ne félj, és ne rettegj!” (5Mózes 31:8). Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy Isten mindig velünk van, és az Ő angyalai körülvesznek minket, hogy támogassanak és vezessenek bennünket.

A mai éjszaka egyfajta spirituális átmenetet jelent, amikor az Univerzum angyalai különös figyelmet fordítanak ránk, hogy segítsék lelki utunkat és megújulásunkat. A következő napokban és hetekben várható, hogy az angyali energiák hatása még erősebben érezhető lesz az életünkben. Lehet, hogy ezek az energiák inspiráló gondolatok, új ötletek, vagy akár a belső békesség megtapasztalásának formájában jelennek meg.

Készüljünk fel arra, hogy fogadjuk ezt az angyali energiát. Engedjük, hogy átjárjon minket, és segítsen elengedni a múlt terheit, megnyitva az utat a jövőbeli áldások és lehetőségek előtt!

Ima az angyali energiákért:

Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm, hogy a hónap utolsó éjszakáján különleges angyali energiákat küldesz hozzám. Kérlek, segíts nekem teljes mértékben nyitott szívvel és elmével fogadni ezeket az energiákat. Tölts el engem hittel és bátorsággal, hogy elfogadjam a változásokat és új utakat, amelyeket az angyalaid mutatnak nekem. Áraszd rám a szeretetedet, a békességedet és a gyógyító energiáidat, hogy megújulva és megerősödve induljak el az új hónap felé!

Ámen.

Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az angyali energiákat, amelyek a hónap utolsó éjszakáján áradnak rátok. Hiszem, hogy ezek az energiák megerősítenek, megújítanak, és segítenek nektek megteremteni a pozitív változásokat az életetekben.

Áldásokkal és szeretettel töltött éjszakát kívánok nektek, tele angyali energiákkal és új kezdetekkel!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!