A Karma imája, amely megváltoztatja az életedet!

A Karma imája, amely megváltoztatja az életedet!

A karma, az az erő, amely mindannyiunk életében jelen van, rejtélyes és mélyen spirituális módon formálja meg sorsunkat. Mint ahogyan gyakran említjük, minden gondolatunk, szavunk és tettünk visszahat ránk, és befolyásolja jövőnket. Ebben a cikkben egy különleges imát, egy áldást, és egy jövendőmondást osztok meg veletek, amely segíthet abban, hogy a karma törvénye szerint javítsatok életminőségeteken és spiritualitásotokon.

A Karma Imája

Ó, Szeretet Univerzuma, kérlek, töltsd el szívemet irgalommal és megértéssel. Tudom, hogy minden, amit teszek vagy mondok, visszahallat az életemre. Segíts, hogy gondolataim tiszták és szándékaim tisztességesek legyenek. Engedd meg nekem, hogy szeretetet sugározzak, és hogy a szeretet visszatérjen hozzám. Áldd meg minden lépésemet, hogy a békesség, öröm és szeretet által vezérelt életet élhessek!

Legyen áldott minden napod a szeretet és a megértés fényével! Legyen bőség, egészség és boldogság a tiéd, ahogy a világegyetem törvényei szerint éltek és léteztek. Emlékezzetek, minden jó tettetek gazdagon gyümölcsözik, minden szeretetteljes szó felépít, és minden pozitív gondolat megerősít!

A következő napokban különleges lehetőségek nyílnak meg előttetek. Legyetek befogadóak a változásokra, és fogadjátok el az élet által hozott leckéket. Így nemcsak önmagatokat, hanem környezeteteket is képesek lesztek pozitívan befolyásolni.

Kérlek, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet rezonál a szíveddel, oszd meg ezt a cikket másokkal is a közösségi média platformjainkon keresztül. Együtt erősebbek vagyunk, és a szeretet, amit terjesztünk, megsokszorozódva tér vissza hozzánk. Ne feledd, a karma mindig figyel minket – legyünk tehát tudatosak, szeretetteljesek és segítőkészek!

Emlékezz, minden megosztás egy lépés a világ jobbá tételé felé.

Áldásokkal!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/