A karma iránytűje megfordul, mostantól neked dolgozik!

A karma iránytűje megfordul, mostantól neked dolgozik!

Kedves Olvasóink,

Áldás és szeretet töltse be a szíveteket ezen a csodálatos napon, miközben együtt indulunk el egy új, lelkesítő úton, melyet a karma iránytűje szabályoz. “Amint vetünk, úgy aratunk” – mondja az ősi bölcsesség, és ma, Isten angyalainak vezetésével, új megértésre buzdítunk titeket ezen szavak mélyebb jelentéséről!

Gondoljatok csak bele, kedves barátaim, minden cselekedetünk, minden szavunk visszhangot kelt az univerzumban. De mi történik, ha ezen visszhangok összhangba kerülnek Isten terveivel? Ma az angyalok azt üzenik nekünk, hogy a karma iránytűje megfordult. Azon fáradozások, amiket tettünk – a szeretet, a jóindulat, és a segítség, amit másoknak nyújtottunk – most visszatérnek hozzánk megsokszorozódva!

Legyen ez a nap a változás napja. Hiszem, hogy az angyalok itt vannak velünk, és segítenek nekünk felismerni, hogy minden jótettünkkel egyre közelebb kerülünk Isten szeretetéhez, és ennek a szeretetnek a sugara visszatükröződik életünk minden területére.

“Amikor a szeretet és a tettek harmóniában vannak, az élet zenéje isteni méltósággal tölti be a teret.” Ezen a ponton a jövő nem csak egy álom vagy vágy, hanem egy manifesztált valóság, melyben mi aktív résztvevői vagyunk. A karma, mint igazságos iránytű, most nekünk dolgozik, vezet minket áldások felé, amelyeket korábban, talán észre sem véve, magunknak készítettünk.

Hadd zárjam gondolataimat egy rövid mantrával, ami erősítheti ezt a gyönyörű átalakulást:

“Én vagyok a változás, szeretet által vezetve, bőség által kísérve!”


A Karma erejéről:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis falu, ami egy tágas völgy szívében bújt meg, ahol mindenki ismerte egymást. A falu szélén élt egy öregember, akit mindenki Csodás Máténak hívott, mert bármi, amit tenyészett a kertjében, szokatlanul gyorsan nőtt és virágzott. De a falubeliek közül kevesen tudták, hogy Máté titkának igazi ereje nem a földben vagy a vízben rejlett, hanem abban, ahogyan élt.

Máté mindig segítőkész volt, és bár nem volt gazdag, mindig megosztotta azt a keveset, amije volt, másokkal. Egy napon a faluba érkezett egy idegen, aki éhezett és fáradt volt. Máté, ahogy szokta, meghívta az idegent a házába, adott neki enni, inni, és lehetőséget adott, hogy pihenjen.

Az idegen, mielőtt továbbindult volna, megkérdezte Mátétól, hogyan fizetheti vissza a kedvességét. Máté csak mosolygott és azt mondta: “Ami körbehalad, az vissza is tér. Tedd meg ugyanezt másokkal, amikor tudsz.” Az idegen bólintott, és ígéretet tett, hogy követni fogja Máté tanácsát.

Ahogy az évek teltek, Máté kertje virágzóbbá vált, és a falu is bővelkedett. Az emberek kezdték követni Máté példáját, és segítettek egymásnak, amikor csak tudtak. A karma ereje, mint láthatatlan szálak, összekötötte őket egymással, és a falu boldogságának és bőségének hálójává szőtte őket.

Egy nap, amikor a falu ünnepet rendezett, egy idegen jött a faluba, tele gazdagsággal és ajándékokkal. Amint meglátta Mátét, felismerte benne azt az öreget, akinek évekkel ezelőtt segítségére volt szüksége. Az idegen, aki egykoron csak egy éhező vándor volt, most egy gazdag kereskedővé vált, aki dúsgazdagon térhetett vissza, hogy megköszönje Máté kedvességét.

“Te tanítottad meg nekem a karma igazi erejét,” mondta a kereskedő. “A segítséged által rájöttem, hogy a legnagyobb kincs, amit adhatunk, a szeretet és a gondoskodás. Így hoztam neked és a falunak ezt a gazdagságot, hogy megmutassam, a jóság valóban visszatér hozzánk.”

A falubeliek hálásan fogadták a kereskedő ajándékait, és még jobban megértették, hogy minden jó cselekedet, amit elkövetnek, visszatér hozzájuk, talán nem is úgy, ahogyan várják, de mindig pontosan úgy, ahogyan szükségük van rá. És így éltek tovább, egyre gazdagodva a szeretet és segítség körforgásában, amelyet Máté indított el sok évvel ezelőtt.


Bízzatok abban, hogy minden, amit jó szándékkal teszünk, annak csodálatos gyümölcse lesz. Engedjük, hogy az angyalok vezessenek bennünket ezen az úton, és nyissuk meg szívünket és elménket a végtelen lehetőségek előtt, amelyek most már nekünk dolgoznak.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szeretetében és a meglepetés erejében. A megosztás nem csupán erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és az újra felfedezett kincseket. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!