A karma örök törvénye: Minden visszaszáll ránk, amit másokkal teszünk

karma - A karma örök törvénye: Minden visszaszáll ránk, amit másokkal teszünk

A karma örök törvénye: Minden visszaszáll ránk, amit másokkal teszünk

Biztosan a kedves olvasóban is felmerült már, hogy miért éppen vele történik meg valami? Vagy akár azon, hogy a környezetünkben található emberek rászolgáltak-e arra, amilyen helyzetbe éppen kerültek? Ha már megfordultak ilyen gondolatok a fejedben, akkor már Te is gondolkodtál a karma törvényein.

Van, aki azt gondolja, mindenki azt kapja az élettől, amit megérdemel. Sokan azt vallják, az élet kiszámíthatatlansága mellett igazságtalan is. A hindu és buddhista életszemlélet azonban megnyugvást hozhat, ha megismerjük a karma valódi törvényeit.

A karma szó jelentése cselekedet, tett. Az alapelv pedig az, hogy bármi, amit teszünk, következményekkel jár. A jó tettek jó következményekkel, míg a rosszak rosszal. A karma törvénye szerint minden cselekedetnek van következménye, és minden eseménynek van oka. Ennek értelmében bármit is csinálunk, az befolyással lesz a jövőnkre. Ha mondjuk egy szerelmi csalódás ér minket, az lehet a következménye egy korábbi (szándékos, vagy akaratlanul elkövetett) negatív cselekedetünknek, de akár a megfelelő partnert is bevonzhatjuk az életünkbe sok jó, pozitív szándékú tettel.

A karma a hindu és a buddhista szemléletben is erősen jelen van, azonban a két tanítás nem teljesen ugyanazon a megközelítésen alapszik. A hinduk minden egyes cselekedet figyelembe vesznek, nem csak a szándékosakat, a buddhisták azonban figyelembe veszik a mérlegelésnél, hogy a tett szándékos volt-e, vagy sem.

A buddhisták szerint a karma befolyásolja, hogy egy ember milyen formában születik majd újjá, mégpedig a jó és rossz szándékú tettek által.

A karma törvénye mindenkit arra figyelmeztet, hogy legyünk megfontoltak, és igyekezzünk jó szándékkal cselekedni, hogy a későbbiekben pozitív okozatokat vonzzunk be. Ha ezt szem előtt tartjuk, életünk könnyen pozitív fordulatot vehet. A rossz szándékú tetteink azonban megbosszulhatják magukat. Ha azt tapasztaljuk, hogy valaki szándékosan ártott nekünk, tudhatod, hogy a karma előbb-utóbb revansot vesz majd az illetőn.Mindenesetre igyekezzünk harag nélkül, pozitív szemlélettel élni, hogy pozitív dolgokat vonzzunk be életünkbe.

Te hiszel a karmában?


FORRÁS: https://ketkes.com/a-karma-orok-torvenye-minden-visszaszall-rank-amit-masokkal-teszunk/


90 perces csakra harmonizáló hullámok 852+432Hz-en a félelem és idegeskedés elengedésére. Feltölt pozitív energiával és tisztítja a teljes környezetet a negatív energiáktól!

Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!


Ez a rezgésszint megnyitja és harmonizálja a bőséget az életedben, 432Hz


Ez a rezgésszint tökéletesen megtisztítja a testet és a lelket, valamint az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával! 417Hz


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL