A mai éjszakán amit kívánsz, azt megkapod!

A mai éjszakán amit kívánsz, azt megkapod!

Kedves Olvasónk!

Micsoda csodálatos nap van ma, amikor együtt lehetünk, még ha csak a szavak és gondolatok szintjén is, hogy megosszuk egymással Isten végtelen szeretetének és bőségének ígéretét. Tudjátok, van egy különleges ígéret, amit Isten nekünk adott, és ez az ígéret különösen fontos ma éjszaka: „Amit kívánsz, azt megkapod!”

„Kérjetek, és adatik; keressetek, és találtok; kopogtassatok, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7)

Ez az igevers nem csak egy ígéret, hanem egy meghívás is egyúttal, hogy lépjünk kapcsolatba azzal a végtelen forrással, amely készen áll, hogy bőséget, szeretetet és megújulást árasszon életünkbe. Ma éjszaka egy különleges ajtó nyílik meg előttünk, egy ajtó, amelyen átlépve valóra válhatnak álmaink és kívánságaink.

Most, hadd osszak meg veletek egy titkot: amint átlépjük ezt a spirituális küszöböt, és hittel, reménnyel töltött szívvel kérünk, úgy fogjuk tapasztalni az életünkben az Isteni áldások konkrét megnyilvánulását. Ne gondoljatok kicsiben! Isten bősége korlátlan! Az elkövetkezendő napokban és hetekben figyeljetek az apró jelekre és csodákra, amelyek Isten jelenlétének és gondoskodásának bizonyítékai lesznek számotokra.

Engedjétek meg, hogy elmondjak egy imát:

Drága Égi Atyánk,

Hálával és szeretettel fordulunk Hozzád ezen a különleges éjszakán, amikor a Te ígéreted szerint minden, amit kívánunk, megadatik nekünk. Nyisd meg szívünket, hogy teljes hittel és bízva fogadhassuk el azt a bőséget és szeretetet, amelyet nekünk szántál. Segíts nekünk, hogy tiszta szívvel kérjünk, olyan dolgokat, amelyek nem csak a saját életünket teszik gazdagabbá, de mások életébe is áldást hoznak. Tudjuk, hogy Te mindig meghallgatsz minket, és válaszolsz imáinkra a Te tökéletes időzítésedben és bölcsességedben. Áldd meg ezt az éjszakát, és engedd, hogy álmaink és kívánságaink megvalósuljanak azon a csodálatos és titokzatos módon, ahogy csak Te tudod!

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, hogy Isten szeretete és jósága végtelen. Ma éjszaka egy különleges lehetőségetek nyílik arra, hogy kapcsolatba lépjetek ezzel a szeretettel, és megnyissátok életeteket az Ő áldásai előtt. Higgyetek, kérjetek bátran, és legyetek nyitottak arra, hogy fogadjátok az angyaloktól és az Univerzumtól érkező vezetést és áldásokat!

Szeretettel és áldásokkal,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!