A mai éjszakán ezerszeres erejű energiakapu nyílik, amely bőség energiát áraszt rád!

A mai éjszakán ezerszeres erejű energiakapu nyílik, amely bőség energiát áraszt rád!

Kedves Olvasóink!

Miközben a nap lehanyatlik, és a csillagok kezdenek felragyogni az égen, egy különleges pillanat közeledik felénk. Ezen a különleges éjszakán, amikor a világ csendesedik és a lélek nyitottá válik, egy ezerszeres erejű energiakapu nyílik meg előttünk, amely bőségenergiát áraszt ránk. Ez a kapu nem csak a fizikai világunkat képes megváltoztatni, hanem lelkünk mélyére is hat, lehetővé téve számunkra, hogy új szintre lépjünk a spirituális növekedésünkben.

Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek. (Máté 7:7)

Ez a bibliai ígéret tökéletesen illik a mai estéhez. Az energiakapu, amely ma éjszaka nyílik meg, egyfajta meghívás Isten és angyalai részéről, hogy kérjünk, keressünk, és zörgessünk. Ez az ajtó nem csak a bőséghez vezet, hanem a mélyebb spirituális igazságok megértéséhez is.

Azok közülünk, akik bátran és nyitott szívvel lépnek át ezen az energiakapun, megtapasztalják majd az életükben a bőség új dimenzióit. Nem csak anyagi javakban, hanem békében, örömben és szeretetben is, amelyek belülről fakadnak és körülvesznek minket. A következő napokban és hetekben figyeljétek a jeleket, az útmutatást, amelyek Isten és az angyalok szeretetének megnyilvánulásai életetekben.

Imádkozzunk együtt:

Drága Mennyei Atyánk, köszönjük Neked ezt a csodálatos lehetőséget, hogy részesei lehetünk a Te bőségednek és szeretetednek. Nyisd meg szívünket és lelkünket, hogy teljes mértékben befogadhassuk ezt az ezerszeres erejű energiát, amelyet ma éjszaka árasztasz ránk. Segíts nekünk felismerni és elfogadni az angyalaid által küldött útmutatást és áldásokat. Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy bátran és szeretettel lépjünk át ezen az energiakapun, és bízzunk abban, hogy a Te terveid szerint alakul életünk.

Ámen.

Kedves Barátaim, ne feledjétek, hogy ez a különleges éjszaka arra szolgál, hogy emlékeztessen bennünket: nem vagyunk egyedül az univerzumban. Isten és az angyalai mindig velünk vannak, készen állnak, hogy segítsenek nekünk megtalálni az utunkat a bőség, a szeretet és a béke felé!

Fogadjátok szívvel és lélekkel az ezen az éjszakán rátok áradó bőségenergiát, és hagyjátok, hogy az angyali energia áramlata megérintse és megújítsa életeteket.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!