A mai nap a csodáké: váratlan dolgok történnek ma Veled

A mai nap a csodáké: váratlan dolgok történnek ma Veled!

Tisztelt Olvasóink!

Ma arról szeretnék beszélni, hogy miért is van szükségünk a csodákra és arra, hogy hogyan befogadjuk azokat, amelyek már az ajtónkon kopognak.

Az életünkben előforduló csodák gyakran a legváratlanabb időpontokban történnek, amikor legkevésbé számítunk rájuk. Ezek azok a pillanatok, amikor leginkább érezzük az angyalok jelenlétét és szeretetét. Ma ilyen nap van. Ma a csodák napja.

Először is, szeretnék megosztani veletek egy imát, amely segít meghívni a csodákat az életünkbe:

“Szeretett Angyalok, szeretettel kérem titeket, segítsetek nekem észrevenni és befogadni a csodákat, amelyeket az életembe hoztok. Nyissátok meg szívemet és lelkemet a csodák befogadására. Kész vagyok arra, hogy a mai nap váratlan és csodás pillanatokat hozzon számomra. Ámen.”

Az ima után légy nyitott a csodákra. Engedd el a korábbi elvárásokat, a félelmeket és a kétségeket. Higgy a csodákban, és hagyd, hogy az angyalok munkába lépjenek.

Szeretnék most áldást adni minden olvasómnak:

“Legyen a tiéd az angyalok áldása, a csodák ereje, és a váratlan örömök özöne. Legyen a mai nap a te napod, tele csodákkal és váratlan pillanatokkal, amelyek gyönyörűbbé és gazdagabbá teszik az életedet. Ámen.”

Az angyalokkal való kapcsolat mélyen személyes és spirituális út. Ahogyan ezen az úton jársz, hagyd, hogy az angyalok segítsenek neked minden lépésednél. Figyelj a jelekre és az intuícióidra. A csodák talán ott vannak, ahol a legkevésbé várnád.

Bízz a folyamatban és higgy az angyalokban. A mai nap a csodák napja. Készülj fel a váratlan pillanatokra, amelyek ma érkeznek hozzád!

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK