A Mai nap üzenete – 2020.02.06. – Biztonságban vagy, és égi támogatást kapsz

A Mai nap üzenete – 2020.02.06. – Biztonságban vagy, és égi támogatást kapsz!

Az angyalok azzal biztatnak, hogy biztonságos dolog, ha pályát módosítasz, és támogatni fognak menet közben – feltéve, hogy hallgatsz belső útmutatásodra, és követed azt. Ez a lap azt jelzi, hogy megérett az idő a változtatásra. Tartsd fenn a szándékot, hogy ez a változás lehetővé tegye számodra, hogy több áldást hozz a világba. Ha hozzáállásod önzetlen szolgálatot tükröz, az csillapítani fogja az ego bizonytalanságait. Minél inkább a szolgálatra koncentrálsz, annál kevésbé próbálja majd az egód hátráltatni a boldogságodat.
A te életcélod is egyedi és nagyon szükséges, mint mindenki másé, és tárt karokkal vár rád. Ha teljes mértékben elkötelezd magad amellett, hogy a célodon keresztül segítesz másoknak, akkor a lehetőségek és a támogatás kapuja kitárul. Pályamódosításod zökkenőmentesen, az angyalok szárnyán érkezik, feltéve, hogy a felsőbb jó szolgálatára koncentrálsz.
Folyamatosan kérj segítséget az angyaloktól, hogy útmutatást, támogatást és védelmet kapj manifesztációd során. Ha azon kapod magad, hogy bizonytalanságot érzel, vagy ideges vagy, teljes mértékben koncentrálj a szolgálatra. Ha szándékodban áll egy colt szolgálni, akkor a célod kezd téged szolgálni.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL