A mai nap üzenete: A jótékonyság nem csupán ajándékokban, adományokban vagy anyagi támogatásban mutatkozik meg…

A mai nap üzenete: A jótékonyság nem csupán ajándékokban, adományokban vagy anyagi támogatásban mutatkozik meg…

Kedves Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, a “Jótékonyság” kártya. Ez a kártya nem csupán a külső cselekedetekre emlékeztet, hanem arra a belső erényre is, amit ezek a cselekedetek képviselnek.

A jótékonyság nem csupán ajándékokban, adományokban vagy anyagi támogatásban mutatkozik meg. A jótékonyság a szeretet, a kedvesség és az együttérzés cselekedete, amit mások felé tanúsítasz. A jótékonyság nem igényel hatalmas erőfeszítést vagy nagy összegeket. Egy mosoly, egy kedves szó, vagy egy segítő kéz is jelenthet jótékonyságot.

Az angyalok azt üzenik, hogy a jótékonyság visszahat ránk. Amikor segítesz másokon, te magad is gazdagabbá válsz. Nem csak anyagilag, hanem lelkileg is. A jótékonyság gyakorlása örömet és békét hoz a szívedbe, és segít jobbá tenni a világot körülötted.

Emlékezz, hogy a jótékonyság gyakorlása nem csak másoknak, hanem neked is jó. Amikor másokon segítesz, a világban terjedő szeretet és kedvesség energiaforrásait mozgósítod, amelyek végül hozzád is visszatérnek.

Az angyalok bátorítanak, hogy gyakorold a jótékonyságot mindennap. Légy kedves, légy segítőkész, légy nagylelkű. A jótékonyság nem csak a világot teszi szebbé, hanem a saját lelkedet is gazdagítja.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK