A mai nap üzenete: Égi Segítség

A mai nap üzenete: Égi Segítség

Drága Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, az “Égi Segítség” kártya. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy sosem vagy egyedül. Az ég és az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak.

Az angyalok azt üzenik, hogy soha ne habozz kérni a segítségüket. Nem számít, mennyire kicsi vagy nagy a probléma, mindig ott vannak, hogy segítsenek. Nincs olyan helyzet, amiben ne lenne elérhető az égi segítség.

Emlékezz, az angyalok és az ég nem avatkoznak be automatikusan a te életedbe. Tiszteletben tartják a szabad akaratodat, és csak akkor lépnek közbe, ha erre megkéred őket. Azért vannak itt, hogy segítsenek neked, de ehhez el kell fogadnod a segítségüket.

Ne feledd, hogy az égi segítség nem mindig úgy jelenik meg, ahogy azt elvárnád. Lehet, hogy egy intuíció formájában jön, egy váratlan lehetőségben, vagy egy találkozásban, amit nem terveztél. Az angyalok és az ég mindig a legjobb módon segítenek, még ha ez néha nem is tűnik nyilvánvalónak.

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz bennük, és bízz a folyamatban. Hagyd, hogy az égi segítség belépjen az életedbe, és hidd el, hogy mindig a legjobbat akarják neked!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK